9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Aire Naturelle le Casrouge
bekijk 2 foto 's
Klein

Aire Naturelle le Casrouge

De campingeigenaar geeft tips aan vissers en bij zeer laag water verzorgt hij excursies tot 3 km de zee in. De receptie is in een biologische winkel die op bestelling ook brood levert. De plaatsen zijn ruim, deels afgebakend en liggen deels onder bomen. Er is een wasplaats voor groente en vis. Het sanitair is verzorgd en schoon.

Camping Aire Naturelle le Casrouge is een gemoedelijke en kleinschalige camping in landelijke sfeer en ligt op steenworp afstand van de Normandische kust.

De camping hoort bij een boerderij en telt vijftien begrensde staanplaatsen. De kampeerplekken zijn ruim en liggen verspreid over het groene kampeerterrein. Hierdoor heb je veel privacy en kom je lekker tot rust. Campers zijn welkom.

Biologische producten
Kenmerkend voor de camping is de verwevenheid met de boerderij. Hier produceren ze verschillende biologische en verse producten, die verkrijgbaar zijn in het kleine winkeltje. Ook organiseren de campingeigenaren regelmatig een barbecue, waarbij ze je laten proeven van meerdere huisspecialiteiten. Kook je liever zelf? Op fietsafstand liggen meerdere supermarkten.

Te voet vissen
Ander groot voordeel van Camping Aire Naturelle le Casrouge is de ligging op 3 kilometer van de zee. Hierdoor ben je zo op het strand en kun je vele mooie fiets- en wandeltochten langs de kust maken. Wil je eens iets anders? Doe dan mee met het ‘te voet vissen’. Als het water heel laag staat neemt de campingeigenaar je tijdens deze bijzondere excursie mee de zee in en geeft hij tips om verschillende schaal- en schelpdieren te vangen. Terug op de camping wordt van de buit een geïmproviseerde maaltijd gemaakt.

Invasiestranden, Jersey en Mont Saint-Michel
Vanuit de camping zijn ook verschillende mooie dagtrips in Normandië te maken. Zo rij je in een uur naar de historische invasiestranden van D-day. Ook de wereldberoemde Mont Saint-Michel bereik je in een uur. Ander idee: een boottocht naar het eiland Jersey.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Aire Naturelle le Casrouge heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Aire Naturelle le Casrouge is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa