9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Le Havre de Bernières
bekijk 12 foto 's

Camping Le Havre de Bernières

Vaste plaatsen en mobilhomes overheersen dit terrein aan de rand van de bebouwde kom. Hoge bomen zorgen voor schaduw. De toeristische plaatsen liggen apart en zijn omgeven door heggen. Een aantal plaatsen is vrij open. Het zwembad en de eetgelegenheid zijn ook toegankelijk voor niet-kampeerders. Tandem-assers worden niet toegelaten.

Kamperen aan het Normandische strand? Dat kan op camping Le Havre de Bernières, in het plaatje Bernières-sur-Mer. Hier zit je op 300 meter van het zandstrand, vlak bij de D-Day-stranden en op 20 km van de stad Caen. Het is hier heerlijk zeilen, paardrijden en vissen.

Fijn hoor, na je reis staat je mobilhome al voor je klaar. Luxe kamperen, dan kan op camping Le Havre de Bernières. Je eigen kampeermiddel meenemen kan ook. Op deze middelgrote camping zijn ruim 70 toeristische staanplaatsen op gras en telt zo’n 130 vaste staanplaatsen..

Zwembad, sauna en sportief op de camping

Eerst even een paar baantjes trekken in het zwembad, dan heb je die heerlijke spa met sauna en jacuzzi weer verdiend. Daarna? Hier in Frankrijk ga je natuurlijk aan een potje jeu-de-boules, maar een wedstrijdje tafeltennis mag ook. En vooruit, op 100 meter sla je nog een balletje op de tennisbaan. Daar krijg je trek van. In het hoogseizoen is er verkoop van brood, een restaurant, afhaalmaaltijden en een bar. Uitgebreide boodschappen doe je in de supermarkt en andere winkels in het dorpje, 400 meter verderop.

Invasiestranden, paardrijden, vissen en zeilen

In de directe omgeving van camping Le Havre de Bernières kun je paardrijden, vissen en zeilen. Toe aan een dagje op pad? Dan is dierentuin van Jurques een aanrader (55 kilometer). Ook zit je hier vlak bij de invasiestranden van de Tweede Wereldoorlog. Meer over weten? In Arromanches (18 kilometer) zie je in een indrukwekkende film in de rondte met beelden van Normandië van 1944 en nu.

Kust, kathedralen en Calvados

Bezoek ook de Côte de Nacre, een kuststreek met groene binnenlanden en 15 kilometer zandstrand, de stad Caen (20 kilometer), met hertogelijk paleis, Musée des Beaux Arts en museum Mémorial de Caen. In Bayeux (25 kilometer) hangt het beroemde tapijt van Bayeux, een borduurwerk van 70 meter lang en 50 cm hoog met de geschiedenis van de slag bij Hastings. Ook plof je hier neer op een van de gezellige terrasjes. Komt goed uit, want Calvados verlaat je niet zonder te proeven van zijn cider, pommeau en calvados!


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Le Havre de Bernières heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Le Havre de Bernières is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa