3.2 sterren

Camping La Créole

FrankrijkLanguedoc-RoussillonHéraultMarseillan-Plage  (sitecode 51969)

Camping La Créole

FrankrijkLanguedoc-RoussillonHéraultMarseillan-Plage
3.5 sterren
ErkendCKE

De camping ligt rondom het huis van de eigenaar, tussen het strand en een levendige winkelstraat vol horecavoorzieningen. De vlakke plaatsen liggen op zandgrond aan rechte straatjes. Populieren en hagen bieden beschutting en privacy. De camping heeft een outdoor fitness park en een veldje met drie klimtoestellen. Door een opening in de smalle duinstrook lopen gasten naar het strand, dat langzaam afloopt in zee. In de duindoorgang is een strandbar met wifi. Op het strand is toezicht.

Op Camping La Créole vier je vakantie in het centrum van Marseillan-Plage en loop je zo het zonovergoten zandstrand op. De driesterrencamping is ideaal voor families.

Zon, zee en strand: daarmee zit het wel goed op deze fleurige en kleurige camping. Door een opening in de smalle duinstrook heb je direct toegang tot het bewaakte strand, dat langzaam afloopt in de Middellandse Zee.

Kamperen aan het strand
Het kampeerterrein rond het huis van de campingeigenaar ligt in de schaduw van grote populieren, tussen het strand en een levendige winkelstraat vol horecavoorzieningen. De honderd afgebakende staanplaatsen zijn overwegend vlak en liggen op zandgrond aan rechte straatjes. Voor campers zijn er 8 plaatsen voorzien. Camperaars kunnen dan ook gebruikmaken van het servicestation. Fijn: elke plek heeft een elektrische aansluiting. De camping verhuurt daarnaast mobilhomes en ingerichte tenten.

Voorzieningen
Als gast heb je vrij toegang tot het moderne en onderhouden sanitair. De camping voorziet ook in een wasruimte. Wifi is op de hele camping beschikbaar en de eerste 24 uur gratis. Wil je je eten en drinken koel bewaren? De camping verhuurt koelkasten en verkoopt ijsblokken.

Strandbar
In de zomermaanden is het goed toeven in de exotische strandbar Tiki Beach, die uitzicht biedt op zee. Hier geniet je op een fraaie zomerdag van een lekker ijsje, koud biertje, warme snack of smakelijk visgerecht.

Vermaak voor jong en oud
Met twee speeltuinen, een tafeltennistafel en een actief animatieteam in het hoogseizoen is er voor kinderen veel vermaak op de camping. Leuk voor jong en oud zijn de discoavonden, de paella-maaltijden uit een reuzepan en het gezellige samenzijn op maandag met sangria. Wil je de (extra) vakantiecalorieën er weer af hebben? Op de camping is een outdoor fitnesspark.

Omgeving

Gezelligheid en activiteiten voor het hele gezin

Op camping La Créole vier je vakantie in het centrum van Marseillan-Plage. De omgeving biedt echter meer dan de prachtige zandstranden. De badplaats zelf biedt diverse gezellige eettentjes en sfeervolle winkeltjes voor een mooie souvenir. Daarnaast bevindt zich naast de badplaats het natuurgebied van Bagnas, waar je reigers en flamingo's bewondert.

Pretparken voor het hele gezin

In de omgeving van camping La Créole bevindt zich een aantal pretparken waar gezinnen met kinderen een geweldige tijd beleven. Bezoek bijvoorbeeld het waterpark Aqualand, Europark of de dierentuin van Montpellier.

Lees meer over Languedoc-Roussillon

Naar accommodaties