9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Le Castel Rose
bekijk 6 foto 's
Erkend CKE

Camping Le Castel Rose

Dit langgerekte terrein ligt langs de rivier de Gardon. De boomrijke camping ligt in een beschermd gebied. Een deel van de standplaatsen grenst aan de rivier. Elke woensdag wordt er een feestavond georganiseerd. De Gardon is een geschikte rivier om in te zwemmen en te vissen. Het stadje Anduze ligt ca.1,5 km van de camping.

Camping Le Castel Rose strekt zich een kilometer lang uit langs de oevers van de rivier de Gardon d’Anduze in de regio Languedoc-Roussillon, Zuid-Frankrijk. Een uur rijden vanaf de Middellandse Zee.

De boomrijke camping Le Castel Rose ligt in een beschermd natuurgebied. Een deel van de 237 toeristische standplaatsen grenst aan de rivier. Veel loofbomen zorgen voor schaduw op alle standplaatsen, ook op die met de huurtenten. De camping verhuurt 4 tenten en 17 stacaravans. Een camping voor gezinnen met kinderen die goed kunnen zwemmen.

Camping Le Castel Rose ligt ver van de hoofdweg. Van de vijf sanitairgebouwen wordt er één verwarmd. Wekelijks wordt op woensdag een feestavond georganiseerd. De Gardon is een geschikte rivier om in te zwemmen en in te vissen. Elke zomer legt de camping opnieuw een dam aan en bouwt zo een natuurlijk zwembad. In het vakantieseizoen organiseert de campingeigenaar diverse jeu-de-boulestournooien, voor volwassenen én voor kinderen. Nieuw in 2015: een waterpark met glijbanen, een lagune, een zwembad om baantjes te trekken en een kinderbad. Het nieuwste sanitairblok ligt achter de receptie. Overige voorzieningen: restaurant met afhaalmaaltijden, bar, tv-ruimte. Voor boven de 18: spa met jacuzzi, sauna en hammam. Wifi in openbare ruimtes. Internetcorner.

Anduze ligt anderhalve kilometer van Camping Le Castel Rose. Markt op donderdagochtend, vlooienmarkt op zondagochtend en avondmarkt op de dinsdagen in juli en augustus. Leuk is een ritje met de stoomtrein door de Cévennen die tussen Anduze en Saint-Jean-du-Gard rijdt. Bij Anduze ligt het bamboebos Bambouseraie, een indrukwekkend park met een labyrint, een bamboebos en botanische tuin. Het treintje stopt er ook. Anduze staat ook bekend om zijn vazen en beroemde pottenbakkerijen.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Le Castel Rose heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Le Castel Rose is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa