3.5 sterren

Camping Le Mas du Padre

FrankrijkLanguedoc-RoussillonHéraultBalaruc-les-Bains  (sitecode 59129)

Camping Le Mas du Padre

FrankrijkLanguedoc-RoussillonHéraultBalaruc-les-Bains
3.5 sterren
Erkend

De licht glooiende en parkachtige gezinscamping ligt naast een rustige woonwijk bij het zoutwatermeer van Thau. De grotendeels vlakke staanplaatsen bevinden zich langs bochtige paden. Het terrein is gevarieerd begroeid. Er zijn een half-court tennisbaan en meerdere jeu-de-boulesbanen. Het terras is met struiken omgeven. Niet ideaal voor grote caravans.

Kamperen aan een meer op camping Le Mas du Padre

Strijk neer op het glooiende kampeerterrein van camping Le Mas du Padre. Deze camping verwelkomt jonge gezinnen die graag een bruisende vakantie willen beleven. Met een vrolijk animatieteam, een openluchtzwembad en verschillende sportvelden hoef je je hier nooit te vervelen. De staanplaatsen zijn geschikt voor tenten, campers, caravans en vouwwagens, al kan de ruimte wel krap zijn voor grote wagens. Het is ook mogelijk om een compleet ingerichte stacaravan te huren. Trakteer jezelf iedere morgen op vers brood van de receptie en houd met de wasmachine op het kampeerterrein je kleding heerlijk fris.

Vertier in het water

Heb je zin om lekker in het water te dobberen? Maak dan gebruik van het ruime openluchtzwembad van camping Le Mas du Padre. Ga lekker loungen op de ligstoelen rondom het bad of speel met de kinderen in het bijbehorende pierenbadje. De camping ligt in de buurt van het meer van Thau. Hier heb je alle ruimte om lekker te zwemmen, maar er is ook plek om op het strand te spelen.

Ruimte voor sport en spel

Deze camping beschikt over een eigen volleybalveld. Het is ook mogelijk om je gezin uit te nodigen voor een wedstrijdje op het tennisveld. Zit het weer een dag tegen? Dan spelen jullie leuke gezelschapsspelletjes in de ruime slechtweervoorziening.

Entertainment voor de kinderen

Ga je op vakantie met de kinderen, dan hebben zij dankzij het animatieteam elke dag wat leuks te doen. Dit team organiseert activiteiten voor kleintjes tot en met twaalf jaar oud. De ene dag staat er een knutselproject op het programma, terwijl er de volgende dag een dansmiddag wordt georganiseerd. Hebben de kinderen zin om te ravotten, dan zijn ze welkom in de buitenspeeltuin.

Omgeving

Het prachtige merenlandschap bij camping Le Mas du Padre

In de buurt van camping Le Mas du Padre heb je de keuze uit verschillende stranden, zoals Plage de la Corniche en Plage des Quilles. Wandel ook eens door het rijke natuurlandschap van baai Crique de l'Angle. In Jardin Antique Méditerranéen ontdek je hoe botanische tuinen er in de klassieke oudheid uitzagen.

Beleef leuke dagjes uit rondom camping Le Mas du Padre, zoals een bezoekje aan kinderboerderij Ferme Zoo. Leer over de lokale oestervangst in het Musée de l'Etang de Thau of maak een tochtje op een dromedaris bij Ferme DromaSud.

Lees meer over Languedoc-Roussillon

Naar accommodaties