4 sterren

Camping Le Soleil

FrankrijkLanguedoc-RoussillonPyrénées-OrientalesArgelès-sur-Mer  (sitecode 51722)

Camping Le Soleil

FrankrijkLanguedoc-RoussillonPyrénées-OrientalesArgelès-sur-Mer
4.5 sterren
Erkend

De camping ligt bij zee. De staanplaatsen worden van elkaar gescheiden door struiken en bomen. Er is een groot zwembad, dat ook toegankelijk is voor gehandicapten, met drie glijbanen en een kleuterbad met speeltoestellen. Ook heeft de camping een duikschool, een professionele klimwand en een speeltuin met een grote variatie aan speeltoestellen. Er is een publiek toegankelijk zand- en kiezelstrand, bereikbaar via paden door een smalle duinrand. Honden worden op een deel van het strand toegelaten.

Omgeving

Bruisende stadjes nabij camping Le Soleil

Camping Le Soleil ligt op een steenworp afstand van de levendige Zuid-Franse badplaats Argelès-sur-Mer, met zijn sfeervolle historische binnenstad, fraaie haven en prachtige zandstranden.

Catalaanse sferen in Perpignan

Wil je tijdens je vakantie op camping Le Soleil een vleugje Spanje proeven? Bezoek dan Perpignan, op minder dan 30 minuten rijden. In deze zonnige stad zijn de Catalaanse invloeden uit het verleden nog duidelijk zichtbaar, bijvoorbeeld in de straatnamen. Maak kennis met de beroemde toren Le Castillet en wandel door het stadspark Bir Hakeim of langs de Promenade des Platanes.

Lees meer over Languedoc-Roussillon