9758 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Les Mimosas
bekijk 5 foto 's
Erkend

Camping Les Mimosas

Het rechthoekige en strak ingedeelde terrein ligt naast het Canal du Midi en de haven Port Cassafières. De vlakke, toeristische standplaatsen zijn van elkaar gescheiden door oleanders en jonge populieren. Er is een markt, er zijn verschillende barbecues, er is een aparte tv-ruimte en een beautysalon

Aan het beroemde Canal du Midi tussen Agde en Béziers in het zuiden van Frankrijk ligt Camping les Mimosas. Vestigingsadres is Portiragne, een badplaats aan de rand van een natuurreservaat. Dicht bij de stranden van de Middellandse Zee.

Camping Les Mimosas is een grote camping met in totaal 400 standplaatsen. De helft voor toeristisch kamperen en de andere helft met huurcaravans. De vlakke plekken worden van elkaar gescheiden door oleanders en populieren en liggen in rechte lanen. Allemaal met 6A-stroom. Een camping voor liefhebbers van zwembaden en wellness, voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Je kampeert hier in de Camarque, een streek in Zuid-Frankrijk waar het flink heet kan zijn. Camping Les Mimosas houdt de kampeerhoofden koel in het grote zwembadcomplex. Negen (!) zwembaden waaronder een golfslagzwembad met een jacuzzi en een jetstream en een peuterbad. De sanitaire gebouwen zijn modern met babykamers en kindertoiletten.

Het campingrestaurant levert afhaalmaaltijden, er is een bar en een goed gesorteerde campingwinkel met elke dag vers brood en croissantjes. Het recreatieteam houdt kinderen tussen de 4 en 8 jaar bezig in de Miniclub. Voor de ouderen organiseren ze thema-avonden en sporttoernooien. Op het multi-sportterrein kan je terecht voor partijtjes voetbal of volleybal. Tieners vind je terug in de tv-ruimte of in de speelzaal met videogames. Wifi op de camping.

Dat Canal du Midi is 250 kilometer lang kanaal tussen Toulouse en de Middellandse Zee. Je kunt bootjes huren om een stukje dat kanaal af te varen. Ook leuk is fietsen op het jaagpad langs dat kanaal. Een fiets is bij de campingreceptie te huur. Om te duiken ga je naar Cap d’Agde (18 kilometer). Bezoek je graag markten dan kan je elke dag wel in de omgeving terecht. Het dichtstbij is de markt van Portiragnes Plage, elke maandag en dinsdag.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Les Mimosas heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Les Mimosas is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa