3.3 sterren

Flower Camping Soleil d'Oc

FrankrijkLanguedoc-RoussillonAudeNarbonne-Plage  (sitecode 60977)

Flower Camping Soleil d'Oc

FrankrijkLanguedoc-RoussillonAudeNarbonne-Plage
4 sterren
ErkendCKE

Op deze 4-sterren familiecamping zijn de staanplaatsen op het terrein door gevarieerde begroeiing van struiken en bomen afgebakend. De vaste plaatsen en huuraccommodaties liggen apart. Er zijn barbecueplaatsen, een speeltuin en luchtkussens (in de vorm van een sportveldje, pirateneiland en een kasteel). Een aangelegde lagune met een fijn zandstrand achter de receptie zorgt eventueel voor de nodige verkoeling.

Omgeving

Natuurschoon en cultuurschatten van Narbonne

Gebruik Flower-camping Soleil d'Oc als startpunt om kennis te maken met het Parc naturel régional de la Narbonnaise en Méditerrannée. Dit gevarieerde natuurgebied herbergt onder meer een bijzonder dierenpark, het Réserve africaine de Sigean.

Kleurrijk Narbonne

Narbonne is een van de oudste steden van Frankrijk, op 20 minuten rijden van Flower-camping Soleil d'Oc. Blikvanger is het Palais des Archevêques de Narbonne. Dit voormalige aartsbisschoppelijk paleis is een indrukwekkend gotisch bouwwerk waarin tegenwoordig het stadhuis is gevestigd. Net zo mooi zijn de middeleeuwse Cathédrale Saint-Just-et-Saint-Pasteur en de 100 jaar oude Halles de Narbonne.

Lees meer over Languedoc-Roussillon

Naar accommodaties