Camping Gard

2 personen
80 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Geniet van de rust op een camping in de Gard

Het Franse departement Gard verwelkomt je in een prachtig natuurgebied vol kabbelende rivieren en glooiende heuvels. Vanuit je camping in de Gard verken je de hele omgeving, maar je geniet ook van onvergetelijke momenten op het kampeerterrein zelf. De kinderen klimmen en klauteren in de speeltuin, terwijl jij tot rust komt in de sauna. Op de midgetgolfbaan gaan jullie elke dag de strijd met elkaar aan. Deze campings zijn geschikt voor kampeerders, caravans en campers. Bovendien mag je altijd rekenen op modern sanitair dat van alle gemakken is voorzien.

De rijke geschiedenis van de Gard

Een verblijf op een camping in de Gard is een ideale gelegenheid om de Romeinse nederzettingen in de buurt te bezichtigen. Bewonder de indrukwekkende Arena van Nîmes of bezoek een echt Romeins aquaduct: le Pont du Gard. Ook zijn er in deze regio middeleeuwse forten, zoals het bekende Fort Saint-André.

Volop waterpret

Is het lekker warm tijdens je vakantie in de Gard? Neem dan een verkoelende duik in het zwembad van je camping. Veel kampeerterreinen beschikken zelfs over een kinderbadje, zodat ook de allerkleinsten van het water genieten. Ook is in deze regio altijd de rivier in de buurt. Wandel dus naar het rivierstrand naast de camping en dompel je onder in het frisse natuurwater van Frankrijk.

Ontdek de natuurlijke omgeving

Heb je je bergschoenen bij de hand? Beklim dan de top van de Mont Aigoual en trakteer jezelf op een adembenemend uitzicht over de omgeving. Rustigere wandelingen maak je in de buurt van Gorges du Gardon: een kloof die is gevormd door de gelijknamige rivier. Ook onder de grond is in Gard genoeg moois te zien, zoals in de grot van Trabuc.