9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Revea Camping Le Tivoli
bekijk 2 foto 's

Revea Camping Le Tivoli

Kampeerterrein ligt aan de voet van de Mont Lozère. Veel kampeerders verblijven hier vanwege het kuuroord in het aangrenzende dorp Bagnols-les-Bains. De hoeveelheid schaduw op de afgebakende toeristische staanplaatsen op gras is verschillend. De omgeving leent zich voor vissen. Het dorp wordt doorkruist door de rivier de Lot en deze loopt ook langs de camping.

Een kleine gemeentecamping die prachtig gelegen is aan de voet van een berg en aan een riviertje. Revea Camping Le Tivoli ligt daarnaast vlak bij een kuuroord.

Het kampeerterrein ligt aan de voet van de Mont Lozère. De hoeveelheid schaduw op de afgebakende toeristische staanplaatsen (op gras) varieert. De camping is verzorgd, heeft vriendelijke beheerders en schoon sanitair.

Sporten en kuren

Er zijn speeltoestellen en je kunt tennissen en jeu de boules spelen op de camping. Bij de rivier de Lot kun je zwemmen, vissen en kanoën. De omgeving is ontzettend bosrijk. Op de camping zijn ook fietsen te huur. In het hoogseizoen is het gemeentelijk zwembad open en gratis toegankelijk (8 km).

Maar het is vooral vanwege de kuurfaciliteiten in het kleine kuurdorp Bagnols les Bains (op 200 m afstand) dat veel kampeerders hier verblijven. In het wellnesscentrum zijn zwembaden, wisselbaden, een hammam en jacuzzi’s. Daarnaast is er veel te doen in Bagnols; er zijn restaurants, bars, cafés, supermarkten, een treinstation en een casino. In het hoogseizoen organiseert de plaatselijke VVV sportieve en culturele activiteiten en een wekelijkse feestavond.

Natuurpark

In de regio is behalve kuren nog veel meer te doen. Naast Bagnols les Bains ligt bijvoorbeeld avonturenpark Du Vallon du Villaret, een speelpark dat een ontdekkingsavontuur voor kinderen is – maar ook voor volwassenen. Hier kun je je uren vermaken met een mix van natuur, kunst en spel. Du Vallon du Villaret maakt deel uit van het nationale natuurpark Parc National des Cévennes. Dit prachtige natuurgebied is ruim 90.000 hectare groot, omvat 52 gemeenten en telt slechts 600 inwoners. De hoogste toppen zijn de Mont Lozère (1700 m) en de Mont Aigoual (1565 m). Het landschap is er ruw en ongerept.

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route

Reserveren

Leeftijd van de kinderen bij uitchecken
* Leeftijd belangrijk voor correcte prijs
;

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Revea Camping Le Tivoli heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa