Gratis proberen; met CKE-korting kamperen

Hier vind je het geselecteerde aanbod CKE-campings waarbij je met de actiecode
ANWB-BEDANKWEKEN-CKE-2019 gratis gebruik kunt maken van de CKE-korting.

Vul deze code in het vakje ''Ik ben lid van ANWB Kampeerkaart CKE'' in en profiteer van de korting!

Meer informatie en de voorwaarden vind je onderaan de pagina

ANWB Bedankweken CKE-actie

Aanbiedingen
ANWB Bedankweken CKE
X
Landen
Frankrijk
X
Regio's
Languedoc-Roussillon
X
Wissen

8 campings gevonden

<
1
>

Hoe werkt het?

 1. Kies je ideale CKE- camping uit het geselecteerde aanbod
 2. Boek je staanplaats/accommodatie tegen het CKE-tarief
 3. Selecteer het vak ‘Ik ben lid van ANWB Kampeerkaart CKE’’ en vul de actiecode ‘’ANWB-BEDANKWEKEN-CKE-2019’’ daar in.
 4. Check bij de stap ‘’Controle en betaling’’ of de actiecode daar staat.
 5. Voltooi je boeking
 6. Laat bij aankomst op de betreffende camping de boekingsbevestiging met daarop de actiecode zien als er om een CKE-kaart gevraagd wordt. Deze heb je per mail ontvangen. De camping is op de hoogte van de actie en zal deze dan ook accepteren.

Voorwaarden

 • Het gebruik van de code geeft alleen en eenmalig recht op CKE-korting op de gemaakte boeking mits deze is gemaakt in de periode 19 november 2019 tot en met 15 januari 2020 bij een geselecteerde campings en is alleen geldig voor aankomst en vertrek in 2020.
 • De code geeft geen recht op alle overige CKE-voordelen. Hieronder vallen o.a. het vervangend legitimatiebewijs en de gratis WA-verzekering wanneer er schade wordt berokkend aan de camping of aan (de eigendommen van) derden.
 • Bij aankomst op de camping dient de boekingsbevestiging met daarin de code ‘’ANWB-BEDANKWEKEN-CKE-2019’’ getoond te kunnen worden als bewijs van deelname aan de actie. Wanneer er geen boekingsbevestiging met daarin de betreffende code getoond kan worden, vervalt het recht op de CKE-korting.
 • Deze actie is alleen geldig voor ANWB-leden en niet overdraagbaar aan niet-leden
 • De korting is niet inwisselbaar voor contanten en bij annulering van de boeking vervalt het recht op de CKE-korting.
 • De CKE-korting is alleen van toepassing op de deelnemende campings aan deze actie en alleen wanneer er vooraf geboekt is via anwbcamping.nl. Wanneer er via een andere site geboekt is, geldt de korting niet. Het overzicht van de deelnemende campings is te vinden op anwbcamping.nl/bedankweken.
 • De CKE-korting wordt direct met het boekingsbedrag verrekend. Is dit niet het geval, laat het ons weten op bedankwekencke@anwb.nl.
 • Wanneer u al in het bezit van een ANWB Kampeerkaart CKE bent, kunt u uiteraard ook van de aanbieding gebruikmaken. Vul dan bij code uw CKE-lidmaatschapsnummer in en toon bij het inchecken op de camping uw ANWB Kampeerkaart CKE. U kunt dan namelijk wél gebruikmaken van alle overige CKE-voordelen.
 • Sorteer
 • Kaart
 • Filter