Kleine campings in de Vogezen

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in de Vogezen

2 personen
192 campings gevonden

Genieten van de natuur op een kleine camping in de Vogezen

De Vogezen is een gebied waar veel mensen doorheen rijden op weg naar hun vakantiebestemming in Zwitserland of Italië. Toch is hier veel meer te beleven! Het natuurgebied vol bergen vormt namelijk ook een fantastische locatie voor een kampeervakantie. Op vakantie op een kleine camping in de Vogezen betekent kamperen in een nationaal park midden in de ongerepte natuur. Ontdek de schoonheid van de kleine en verzorgde campings in de Vogezen.

Rust en ruimte in de Vogezen

Deze bergachtige streek in Lotharingen is weliswaar buitenland, maar ligt enkel op een paar uur rijden van Maastricht. De natuur is er de baas en wij mensen zijn slechts te gast. Het is één en al groen afgewisseld met prachtige bergmeertjes. Trek je wandelschoenen aan en wie weet kom je zelfs gemzen tegen. Volg met de mountainbike een van de uitgezette fietsroutes of kies een spannende sport op het water. Zo vind je in deze regio diverse meren waar de natuur adembenemend is, waaronder het meer van Gérardmer, van Corbeaux en van Blanchemer. Na een dag vol inspanning geniet je van een ontspannen avond op een kleine camping in de Vogezen. Ook op de camping waan je je in het groen.

Knusse campings

Het ultieme kampeergevoel met een gemoedelijke sfeer staat voorop bij deze campings, die geselecteerd zijn op het aantal plekken en hun rustige omgeving. ’s Ochtends word je wakker van het geluid van de vogels en ontbijt je met uitzicht op de bergen en de bossen. Je komt net wat minder toeristen tegen dan groot opgezette campings - vaak heb je persoonlijk contact met de campingeigenaar. Kleine campings in Vogezen doen op veel punten bovendien niet onder voor de grotere. De campings beschikken bijna allemaal over een zwembad en de faciliteiten zijn uitstekend. Ben je met je camper onderweg? Ook dan kan je prima terecht in de Vogezen.