9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Le Moulin Rose
bekijk 8 foto 's
Klein

Camping Le Moulin Rose

Een open karakter kenmerkt deze camping die zich bij een boerderij bevindt. De standplaatsen liggen op twee grasvelden aan een visvijver, waarin op eigen risico gezwommen mag worden. De afstand tot de elektriciteitsaansluitingen is soms groot. Kinderen mogen een kijkje op de boerderij nemen en zelfs ritjes op een paard maken. Het sanitair is eenvoudig doch schoon.

Camping Le Moulin Rose is een kleine en rustige boerderijcamping in de Loiret bij het plaatsje Montereau. Rust, ruimte, eenvoud en ontspanning zijn hier de sleutelwoorden.

Kenmerkend voor de kleinschalige camping is het open karakter. De 25 staanplaatsen liggen op twee grasvelden aan een visvijver en zijn ruim opgezet. De campingeigenaren zijn gastvrij en op de camping hangt een vriendelijke en rustige sfeer. Ook door de ligging in een dunbevolkt en groen buitengebied trekt de camping rustzoekers en natuurliefhebbers aan.

Boerderijleven
Wie wil kan op de camping van het boerderijleven proeven. Vooral voor kinderen is dit erg leuk. Zo mogen de kleintjes bijna elke dag een rondje rijden op een van de paarden, de koeien aaien en zelfs helpen met melken. Geliefd bij jong en oud is de grote visvijver. Behalve je hengel uitwerpen, mag je hier ook in zwemmen.

Alles in de buurt
De voorzieningen op de camping zijn beperkt. Het sanitair is schoon, maar eenvoudig. Op nog geen 5 kilometer ligt een grote supermarkt, waar je al je boodschappen kunt halen. Ook de wasserette is dichtbij: 20 minuten rijden. Naast andere winkels en restaurants vind je in de omringende dorpen daarom alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde kampeervakantie.

De Loire
Kamperend aan de rand van Forêt d'Orléans - het grootste nationale bos van Frankrijk – biedt Camping Le Moulin Rose vele fiets- en wandelmogelijkheden in de natuur. Ten zuiden van de camping lonkt de Loire, met zijn beroemde kastelen en charmante stadjes. Zoals het sprookjesslot van Sully-sur-Loire en het imposante kasteel in het sfeervolle Gien. Vijftig minuten rijden naar het westen ligt het historische Orléans, de stad van Jeanne d'Arc en vol met bezienswaardigheden.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Camping Le Moulin Rose heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Le Moulin Rose is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa