3 sterren

Camping Canoë Les Gorges du Tarn

FrankrijkMidi-PyreneeënAveyronRivière-sur-Tarn  (sitecode 52175)

Camping Canoë Les Gorges du Tarn

FrankrijkMidi-PyreneeënAveyronRivière-sur-Tarn
4 sterren
CharmeErkend

Deze vlakke langgerekte camping ligt aan de rivier de Tarn. De meeste plaatsen zijn ruim en worden gescheiden door heggen en struiken. De grote variëteit aan bomen en struiken geeft het strak ingedeelde terrein een groen karakter. Er is een kiezelstrand. Er is zowel diep als ondiep water.

Camping Canoë Les Gorges du Tarn ligt in een groene omgeving aan de rivier de Tarn in Aveyron. Naast animatie voor jong en oud, een verwarmd zwembad en diverse speeltoestellen biedt de camping directe toegang tot de rivier met kiezelstrand. Onderneem activiteiten zoals rafting of paardrijden in de directe omgeving, of wijk uit naar het natuurpark van Montpellier-le-Vieux en andere bezienswaardigheden in de buurt voor een gezellig dagje weg.

Waterpret en andere faciliteiten

Het zwembad op de camping is heerlijk verwarmd en heeft een waterglijbaan waar de kinderen zich de hele dag op uitleven. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje waarop je vanuit het zwembad uitstekend zicht hebt. Het enthousiaste animatieteam zorgt graag voor een onvergetelijke vakantie voor jonge en oudere kinderen. Naast een sportveld is er op de camping een buitenspeeltuin en een luchtkasteel.

Uitgebreide voorzieningen

Camping Canoë les Gorges du Tarn beschikt over 142 plaatsen, waarvan 17 huuraccommodaties. Deze zijn afgeschermd met groen en liggen deels in de schaduw. Jullie trouwe viervoeter mag gewoon mee, mits aangelijnd. Naast sanitair is er een wasmachine en een wasdroger. Er is speciaal sanitair voor kinderen en gehandicapten. ’s Ochtends kun je terecht voor vers brood en er is op de camping een pizzeria. Dit alles, in combinatie met de faciliteiten en de omgeving, maakt de camping ideaal voor gezinnen met kinderen.

Activiteiten in de omgeving

In de directe omgeving van Camping Canoë les Gorges du Tarn kun je allerlei activiteiten ondernemen. Sportieve activiteiten zoals paardrijden en fietsen, familieactiviteiten zoals karten en minigolf, en activiteiten op het water zoals rafting en kanoën. Verder is er het Parc de Loisirs Nature de Montpellier-le-Vieux, waar je met een treintje langs de indrukwekkende rotsformaties in het natuurpark rijdt. In het Micropolis la Cité des Insectes nemen kinderen een kijkje in de wereld van de insecten.

Omgeving

Omgeving van camping Canoë Les Gorges du Tarn

Voor wie er graag op uit trekt, heeft de omgeving van camping Canoë Les Gorges du Tarn veel moois te bieden. De groene omgeving van het kampeerterrein is, net als de nabijgelegen rivier de Tarn, ideaal voor natuur- en sportliefhebbers.

Ontdek de kloof van Aveyron

Camping Canoë Les Gorges du Tarn is een perfecte locatie om de kloof van Aveyron te ontdekken. Hier vind je een veelzijdig landschap met reusachtige kalkkliffen en wilde, ongerepte natuur. Wandelend langs de kloof bewonder je vrijwel continu een adembenemend uitzicht. De kloof is ook per kano of kajak vanaf Saint-Antonin-Noble-Val te bezichtigen.

Lees meer over Midi-Pyreneeën

Naar accommodaties