Campings in Normandië aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Normandië aan zee

2 personen
696 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Strandliefhebbers zijn van harte welkom op de camping in Normandië aan zee

De fantastische kustlijn van Normandië staat garant voor een ontspannen vakantie. En deze campings in Normandie aan zee bieden je alles wat je zoekt in een vakantie: zon, zee en strand op loopafstand. Als je ’s ochtends wakker wordt, sta je binnen een paar minuten met je voeten in het zand of op het kiezelstrand. ’s Avonds sluit je de dag af met een lange strandwandeling. De campings in Normandië aan zee vind je in alle soorten en maten. Zoek je rust en persoonlijk contact, ga dan voor een kleine camping. Wil je wat leven in de brouwerij, dan zijn de grotere campings met een uitgebreid animatieprogramma je op het lijf geschreven.

De aantrekkingskracht van Normandië en de camping aan zee

Voor Normandië hoef je niet ver te reizen: na ruim een halve dag in de auto zit je in het noorden van Normandië. Dat maakt het ook heel geschikt voor een korte vakantie. Je kunt er terecht voor diverse watersporten, maar ook waai je heerlijk uit tijdens een strandwandeling of flaneer je over de boulevard. Het uitzicht over zee verveelt nooit. Prik een vorkje mee in een van de strandtentjes of ga mensen kijken op het terras onder het genot van een cocktail.

Het ultieme genieten op de camping in Normandië aan zee

Deze Franse campings hebben allemaal hun eigen karakter. Niet alleen met je caravan of tent kan je terecht op deze campings, er is ook een plekje voor je camper. En wil je wat meer comfort, dan huur je een bungalow of compleet ingerichte stacaravan. De meeste campings beschikken over een zwembad waarvan sommige overdekt zijn. Zo kun je ook bij minder zonnig weer een baantje trekken. Voor het nodige vermaak kan je terecht op de sportvelden of in de speeltuinen en het animatieteam verzorgt een leuk programma. Zo is vakantie genieten voor iedereen.

Normandië is een waar kinderparadijs

Een kampeervakantie op een camping in Normandië aan zee is een ware belevenis voor kinderen, met eindeloos spelen aan het strand met emmertjes en schepjes, pootjebaden of kopje onder in het zeewater. Ook in Normandië is meer dan voldoende te beleven voor kinderen. De ridderverhalen in Mont Saint-Michel spreken tot de verbeelding. Bij slecht weer ga je naar Paléospace Odyssey in Villers-Sur-Mer. In dit kindvriendelijke museum kom je alles te weten over dinosaurussen.

In Normandië kun je alle kanten op

Normandië heeft als vakantieregio veel te bieden. Het staat bekend om de witte krijtrotsen, maar ook om de invasie in de Tweede Wereldoorlog. Bezoek de historische stranden en de indrukwekkende begraafplaats bij Omaha Beach. Cultuurliefhebbers halen hun hart op in Normandië. Ontdek het verhaal achter het beroemde tapijt van de Tapisserie de Bayeux en vind overblijfselen uit de middeleeuwen in de oude stad Rouen. Ook havenstad Le Havre is een bezoekje waard. Deze stad behoort tot het Werelderfgoed van UNESCO.