SVR Campings in Normandië

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Normandië

Wissen
2 personen
14 campings gevonden
<
1
>

Vakantie vieren op een SVR camping in Normandië

De beste reistijd om op vakantie te gaan naar een SVR camping in Normandië is van april tot begin oktober. Let er wel op dat je zowel lange als korte kleding meeneemt: het weer kan namelijk van dag tot dag sterk variëren. Vooral tijdens een wandeling langs de robuuste kustlijn zijn een trui en windjack geen overbodige luxe . Vier je vakantie bij bij de Côte d’Albâtre, dan is het verstandig dat de kids een paar rubberschoentjes voor de kiezelstranden aantrekken.

Probeer calvados, camembert en cider

Een SVR camping in Frankrijk in Normandië is op de meest idyllische plaatsen in de regio gelegen. Hierdoor liggen er ook verschillende Franse winkels en restaurants in de regio. Probeer zeker de drie C’s uit, waar de streek bekend om staat. Tijdens het avondeten of als de kids op bed liggen geniet je van calvados, camembert en cider.

Bezoek vanuit een van de SVR campings in Frankrijk in Normandië het gezellige Rouen

Rouen is de hoofdstad van deze Franse regio en staat bekend om zijn rijke historie. Ook breng je hier een bezoek aan een van de grootste havens van Frankrijk. Flaubert werd er geboren, Monet schilderde er de kathedraal meer dan 30 keer en Jeanne d’Arc stierf er op de brandstapel. Maak zeker een wandeling langs een rij vakwerkhuizen en fotografeer de imposante kathedraal.