Campings met binnenzwembad

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings met binnenzwembad

2 personen
5 campings gevonden
<
1
>

Altijd zwemmen op campings met binnenzwembad

Geniet van een geslaagde vakantie vol waterpret op een van de campings met binnenzwembad. Wat het weer ook doet, de kinderen spelen naar hartenlust in het water en vervelen zich geen moment. Reizen naar het verre zuiden voor een perfecte vakantie vol waterplezier is niet nodig; je vindt de mooiste subtropische zwemparadijzen lekker dicht bij huis.

Speciaal voor waterratjes

Op een camping met binnenzwembad heb je geen kind aan de jongste gezinsleden. Na een dagje fietsen in de bossen of slenteren door de stad is er niets leuker dan een uur of wat in het water plonsen. En op een regenachtige dag spelen ze met vriendjes in het subtropische zwemparadijs, roetsjen ze van torenhoge glijbanen, laten ze zich meesleuren door het water in de wildwaterbanen of halen ze de gekste capriolen uit in de hoge golven van het golfslagbad. Het maakt niet uit of de zon schijnt of dat het guur is buiten: de vakantie valt nooit in het water.

Ook voor de kleintjes

Ga je op vakantie met kleine kinderen, dan is een camping met binnenzwembad de perfecte oplossing. In het warme pierenbadje met miniglijbanen en waterfonteinen hebben jullie samen de grootste pret. Een binnenbad is hygiënischer dan een buitenbad: het water wordt niet vies van bladeren en insecten, en de vloeren zijn schoner zonder al die moddervoetjes die er overheen gaan.

Geniet van een ontspannen vakantie

Ook volwassenen beleven genoeg waterpret in een binnenzwembad. In de ochtend even heerlijk een paar baantjes trekken in het warme water, lekker ontspannen in het bubbelbad of ongestoord dutten in de ligstoelen; het is de garantie op een relaxte vakantie. De meeste campings bieden ook een buitenbad met zonneweide en waterpretpark, en sommige schuiven zelfs een verplaatsbare overkapping over het zwembad. Zo zwem je bij mooi weer ineens heerlijk buiten in het zonnetje.

Veel keuze

Er zijn grote verschillen tussen de campings met binnenzwembad. Kies je voor alle dagen pret, boek dan een plaatsje op een camping met een subtropisch zwemparadijs, waar de kids van alles beleven. Klimmen en klauteren in een piratenschip of gillend de meterslange glijbaan afglijden; ze komen zeker met de grootste verhalen thuis. Kom je speciaal voor de prachtige omgeving, dan is een camping met een klein overdekt zwembad een goede optie. Na een volle dag buiten de camping vertoeven, is even poedelen en dollen in het water een leuke afsluiting van de dag.

Het hele jaar door

Door heel Europa vind je campings met binnenzwembad, vooral in landen waar de kans op stralend zomerweer niet zo groot is. Ga een lang weekendje weg in het voor- of najaar, of blijf in de zomervakantie lekker dicht bij huis en reis af naar Duitsland en Luxemburg of blijf in eigen land. Geen urenlange rit in de auto of files in de hete zon, je komt snel en uitgerust aan op je bestemming en de waterratjes beleven direct eindeloos plezier in het water.