Kamperen bij de boer!

  • Kamperen bij boerencampings
  • Campings midden in de natuur
  • In Nederland en Buitenland

Kamperen bij de boer

2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Kamperen bij de boer: gezellige en kleinschalige vakantie

Toe aan een ontspannen vakantie? Ga kamperen bij de boer en maak kennis met het dynamische leven op de boerderij. Een kampeervakantie bij de boer betekent dat je geniet van een gezellige en kleinschalige vakantie in binnen- of buitenland. Op het terrein van de boer overnacht je in een accommodatie met noodzakelijke voorzieningen binnen handbereik. Er zijn douches, toiletten en bijvoorbeeld oplaadpunten voor je elektrische fiets.

Boerderijcamping in Nederland

Overnachten bij de boer is populair in Nederland. Je hebt dan ook de keuze uit talloze minicampings die worden gerund door een boer. Met een beperkt aantal staan- of verblijfplaatsen ben je zeker van een rustige vakantie. Ideaal als je behoefte hebt aan rust, ruimte, vrijheid en groen. Een boerderijcamping ligt vaak in een prachtige omgeving, dus is de keuze voor een wandel- of fietstocht snel gemaakt. Zoek daarom de rust op en geniet van een bijzonder verblijf op een boerencamping.

Kamperen in het buitenland

Trek je graag de grens over? Ook in het buitenland behoort kamperen bij de boer tot de mogelijkheden. Reis bijvoorbeeld naar landen zoals België, Duitsland en Frankrijk en geniet met volle teugen van het plattelandsleven. Verwonder je over de groene weilanden en ontbijt 's morgens met een kakelvers eitje of melk afkomstig van de koeien op het erf. Proef ook de andere streekproducten die de boer verkoopt in zijn eigen boerderijwinkel.

Kamperen bij de boer: een enerverende vakantie

Op het terrein en rondom de boerderij is sport en spel op allerlei manieren mogelijk. Trampoline springen, skelter rijden, slootje springen, koekhappen zijn slechts enkele activiteiten. Wil je ook iets van de omgeving ontdekken? Trek eropuit en ontdek verschillende bezienswaardigheden in de regio waar je verblijft. Neem je camera mee en schiet onderweg mooie foto's tijdens je wandel- of fietstocht. Onderweg stop je voor een romantische picknick aan het water.

Meehelpen op de boerderij

Kamperen bij de boer is leuk voor volwassenen, maar ook voor kinderen is het een perfecte locatie voor een kampeervakantie. Bij de meeste boeren mogen ze meehelpen bij activiteiten op de boerderij. Koeien melken, schapen eten geven, hooien en aardbeitjes plukken; er is van alles mogelijk. Het wordt nog leuker zodra ze hun eerste ponyrit maken! Een boerderijcamping is voor kinderen dan ook een prima eerste kennismaking met wonen op het platteland.

Kom tot rust

Op een prettige wijze ontspannen in je vakantie? Kies voor kamperen bij de boer en ontdek de rust van het platteland. Neem buitenstoeltjes mee en lees een roman of thriller. Elke morgen ontwaak je dankzij opgewekte vogels en kwakende kikkers. De boerderij is daarom een prima plek om alles los te laten en op te laden na een drukke of hectische periode. En één ding is duidelijk: je hoeft niet per se naar het buitenland om midden in de natuur te kamperen.