8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Castel Domaine de Drancourt
bekijk 11 foto 's
Erkend

Camping Castel Domaine de Drancourt

De licht glooiende en ruim opgezette camping ligt in het park van een kasteel bij de delta van de Somme. De toeristische plaatsen liggen geclusterd op een klein deel van het gehele terrein samen met de huurtenten. Het overgrote deel van de camping wordt ingenomen door chalets. Voor campers is er een apart deel aan de achterzijde van de camping. De meeste campers staan echter op de gewone toeristische plaatsen. Ook is er een grote binnen tv ruimte annex recreatieruimte.

Camping Le Domaine du Château de Drancourt ligt in het park van een kasteel bij de delta van de Somme. De licht glooiende en ruim opgezette camping heeft toeristische plaatsen, huurtenten en een groot aantal chalets. De camping heeft twee zwembaden en een kinderbad. De omgeving is mooi en op ongeveer twee kilometer van de camping ligt een gezellig dorpje.

Dichtbij Parijs in de natuur

Deze, vrij grote camping, ligt op een kasteeldomein in de Somme-Delta. Op de camping is van alles te doen. Zo zijn er twee zwembaden met glijbaan en een peuterbad. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd ter vermaak van de campinggasten. Wandelen en fietsen vanaf deze camping is een aanrader. Of een dagje naar Parijs? Kan ook prima vanaf deze locatie. Als georganiseerde excursie of met eigen vervoer. De camping doet veel aan duurzaamheid en ligt in een mooi gebied.

Animatie, sport en animatie

Le Domaine du Château de Drancourt biedt diverse voorzieningen zodat de hele familie zich kan vermaken. Minigolf of tennis? De tennisbaan is gratis te bespelen door de gasten. Voetbal of fitness? Pingpong? Krachttraining? De faciliteiten zijn er. Kinderen vermaken zich in de speeltuin of in de zwembaden. Voor de kleine kinderen is er een peuterbad. Het animatieteam organiseert diverse activiteiten voor de kinderen en er is een ponyclub.

Culinair en vermaak

Deze camping in Picardie heeft een restaurant, pizzeria en snackbar en een kleine winkel. Er is een fietsverhuur en ook bbq’s zijn te huur. Ook kun je onder meer pizza's, snacks en salades afhalen als je liever bij de tent wilt eten. ‘s Avonds kun je een drankje drinken in de sfeervolle Bar du Château. Daar is ook een videoruimte voor de kleine kinderen, zodat ook die zich vermaken. Bij de Bar Cinéma kun je terecht voor poolbiljart en er worden speciale avonden georganiseerd met bijvoorbeeld disco, dans, cabaret, of bingo.

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Reserveren

Leeftijd van de kinderen bij uitchecken
* Leeftijd belangrijk voor correcte prijs
;

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Castel Domaine de Drancourt heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa