3.5 sterren

Flower Camping Le Rompval

FrankrijkPicardiëSommeMers-les-Bains  (sitecode 102829)

Flower Camping Le Rompval

FrankrijkPicardiëSommeMers-les-Bains
3.5 sterren
ErkendCKE

De rechthoekige camping grenst aan een bos. De staanplaatsen zijn op een grasveld gelegen, gedeeltelijk in de schaduw en omgeven door bloemenhagen. De camping beschikt over een speeltuin met springkussen. De faciliteiten van deze camping zijn gedeeltelijk ondergebracht in gebouwen die doen denken aan een militaire voorgeschiedenis. Dit is echter niet het geval, de eerste eigenaar heeft deze gebouwen zo laten ontwerpen door een architect.

Flower-camping Le Rompval: ontspannen gezinsvakantie bij Mers-les-Bains

Wie zoekt naar een camping aan de Atlantische kust, is bij Flower-camping Le Rompval aan het juiste adres. Deze camping bevindt zich ten noorden van het badplaatsje Mers-les-Bains, aan de rand van een beschermd bosgebied. Met een prachtig zwembad, vele sport- en spelfaciliteiten en een enthousiast animatieteam, beleeft het hele gezin op deze camping een onvergetelijke vakantie.

Kamperen bij Le Rompval

De rechthoekige camping beschikt over 78 toeristische staanplaatsen voor de enthousiaste kampeerders. De plekken liggen op een grasveld en gedeeltelijk in de schaduw. Vouwwagens, campers en caravans zijn op het kampeerterrein toegestaan. Wie echter liever in meer luxe vakantie viert, boekt een van de 31 huuraccommodaties op de camping.

Uren waterpret

De waterratten binnen het gezin halen hun hart op aan de vele zwemfaciliteiten op Flower-camping Le Rompval. Zo is er een verwarmd zwembad met een schuifkap voor gegarandeerd veel zwemplezier. Ook is er een speciaal ondiep kleuterbad, zodat ook kleine kinderen veilig in het water kunnen spelen. Rondom het zwembad zijn comfortabele ligbedden geplaatst. Zwem je liever in zee? Je vindt op twee kilometer afstand de Atlantische kust.

Faciliteiten voor de kinderen

De kinderen beleven een fantastische tijd met de vele sport- en spelfaciliteiten bij de camping. Zo is er een voetbalveld, volleybalveld en basketbalveld. De kinderen vermaken zich daarnaast in de fraaie speeltuin. De omgeving leent zich voor prachtige fietstochten. Fietsen zijn op de camping te huur.

Voorzieningen binnen handbereik

Wat prettig is tijdens de vakantie, is dat horecavoorzieningen dichtbij zijn. Zo is er een snackbar voor een smakelijke maaltijd. Ook is er vers brood verkrijgbaar op de camping. De dichtstbijzijnde supermarkt bevindt zich op drie kilometer afstand.

Omgeving

Authentieke Franse dorpen en prachtige kusten bij Flower-camping Le Rompval

De lieflijke Flower-camping Le Rompval bevindt zich in het fraaie departement Picardië. Deze regio is ideaal voor natuur- en cultuurliefhebbers. Het hoogtepunt langs de kust is de beroemde baai van de Somme. Maak prachtige wandeltochten door het bijzondere natuurgebied van 6000 hectare en spot schitterende vogels.

De sfeervolle stad Amiens

Vlak bij Flower-camping Le Rompval ligt de imposante stad Amiens. Bezoek het historische gedeelte van de stad, de wijk Saint-Leu, of maak een boottocht over de kanalen langs de pittoreske huizen. Ook een bezoek aan de drijvende tuinen is een aanrader.

Lees meer over Picardië

Naar accommodaties