8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Campéole Le Platin
bekijk 8 foto 's en 1 video
Erkend CKE

Campéole Le Platin

De camping ligt op het eiland Île de Ré, met toegang tot het strand. Het fietspad langs de camping is de manier om het eiland te ontdekken. Er zijn staanplaatsen in de zon of in de schaduw. In het hoogseizoen biedt de camping een recreatief programma. Er kan gebruik gemaakt worden van het zwembad bij de naastgelegen camping Redoute. De camping heeft een eigen ingang naar het strand. De zee is bij laagwater niet geschikt om te zwemmen.

Vier je graag vakantie op een eiland, zet dan het Île de Ré op je lijst. Dit eiland ligt in de Atlantische Oceaan en is met een brug verbonden met het vaste land van Frankrijk ter hoogte van La Rochelle. Niet ver van die brug ligt Camping Campéole Le Platin, ideaal voor gezinnen.

Camping Campéole Le Platin is een klein maar fijne camping met dertig staanplaatsen en net zoveel huurtenten, met of zonder sanitair. Neem een kijkje in de lodgetent Pagan Maasaï. Dat is een moderne, originele huurtent in perfecte harmonie met de natuur. Óp de camping uiteraard. Het terrein grenst aan het strand en de zee met een hek als afscheiding.

Schepnetjes niet vergeten

Op diverse plekken kan je door dat hek om zo over de zachte grond naar de zee te slenteren. Vergeet niet om schepnetjes mee te nemen want die hebben de kinderen absoluut nodig om bij eb alles wat kruipt te kunnen vangen. Ben je het strand en de zee even beu, spring dan in het campingzwembad. Doe daar eens mee met één van de gymlessen, in of bij het water. Voor kinderen zijn twee speelplaatsen aangelegd. Er is ook een springkussen. In juli en augustus is de bar open, net als de televisiezaal. In deze zomermaanden biedt de camping een recreatief programma aan. Natuurlijk kan je op de camping barbecueën. Doe dat dan wel op de daarvoor bedoelde plekken. Voor verse broodjes moet je even de camping af. Op vierhonderd meter is een supermarkt.

Oesters en fietsen gaan goed samen

Een fietspadnetwerk van honderd kilometer strekt zich uit over het Île de Ré. Handig weetje: het loopt pal langs Camping Campéole Le Platin. Op die manier kan je het hele eiland verkennen. Geniet van het karakteristieke dorp Rivedoux-Plage met zijn oesterhaven en oesterkwekerijen.

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Reserveren

Leeftijd van de kinderen bij uitchecken
* Leeftijd belangrijk voor correcte prijs
;

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Campéole Le Platin heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa