9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping La Clé des Champs
bekijk 3 foto 's
Erkend

Camping La Clé des Champs

De camping ligt aan de rand van het bos. Het vlakke grasveld is deels omzoomd door struikgewas en bomen. De standplaatsen, die beschut zijn door enkele bomen, liggen aan straatjes en hebben weinig privacy. Er is een apart deel gereserveerd voor stacaravans. Het zwembad heeft een overkapping die deels opengeschoven kan worden. Op het voorste deel van het terrein is verkeersgeluid van een vrij drukke weg hoorbaar. Het kleuterbad is 50 cm diep.

Verscholen tussen de bossen bij Les Mathes, Charente-Maritime, ligt Camping La Clé des Champs. Deze grote wellnesscamping biedt kampeerplaatsen op een vlak grasveld. Daarnaast zijn er tenten en stacaravans te huur. Het fijne zandstrand ligt 4 kilometer verderop en maakt onderdeel uit van de Côte sauvage (woeste kust) waar fijne zandstranden en rotsachtige kusten elkaar afwisselen.

De staanplaatsen van Camping La Clé des Champs zijn omzoomd door struiken en bomen en liggen aan straatjes. Stacaravans staan op een apart deel van de camping.

Sporten

Voor een duik kan je op de camping terecht in het zwembad met overkapping die gedeeltelijk opengeschoven kan worden. De kleinsten kunnen poedelen in het peuterbadje. Wie in vorm wil blijven tijdens de vakantie kan in de fitnessruimte zijn workouts bijhouden. Voor wie na een drukke dag wil ontspannen is er een sauna en whirlpool aanwezig.

Vuurtoren beklimmen

Op de camping zijn fietsen te huur. Het fietspad in het Coubre bos brengt je langs picknickplaatsen en leidt je naar de toegangswegen tot het strand. De zee ligt op een afstand van zo’n 4 kilometer. Wie in is voor een uitdaging kan de 60 meter hoge vuurtoren van La Coubre, met 300 treden, beklimmen.

Les Marthe

Elke dag ligt er vers brood klaar in de winkel en je kan er terecht voor een afhaalmaaltijd. Voor de dagelijkse boodschappen en restaurants rijd je naar Les Mathe, zo’n 2 kilometer verderop.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping La Clé des Champs heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping La Clé des Champs is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa