9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Klein

Camping Le Verger

Rustig natuurterrein in een boomgaard. De staanplaatsen liggen tussen de fruitbomen en de bloemperken. Er is een speciaal tentenveld voor fietsers. De camping ligt aan de fietsroute naar La Rochelle (9 km). In de omgeving zijn ook veel andere fiets- en wandeltochten te maken. Iedere avond, in het hoogseizoen, komt er een foodtruck. Iedere ochtend zijn er verse broodjes. Op een deel van de camping is gratis wifi beschikbaar. De camping verhuurt fietsen.

Camping le Verger is een kleinschalige boerderijcamping even buiten La Rochelle. Met staanplaatsen tussen de fruitbomen en bloemperken ademt de camping een sfeer van rust en gemoedelijkheid.

Le Verger ligt in een boomgaard en heeft een landelijk karakter. Hier geen animatie, zwembad of drukke bar, maar rust, ruimte en veel groen. De camping trekt dan ook veel natuurliefhebbers en rustzoekers. Als gast mag je je eigen kampeerplek uitzoeken: een zonnige plaats op het open veld of in de schaduw van een fruitboom. Een deel van de staanplaatsen is voorzien van elektriciteit (6 ampère). Leuk detail: als de natuur meewerkt, kun je er van vers seizoensfruit genieten.

Fietsvriendelijke camping
Een deel van het kampeerterrein is speciaal voor fietsers. Dankzij de ligging aan La Vélodyssée – een populaire fietsroute die Zuid-Engeland met Noord-Spanje verbindt en daarbij het spoor van de Atlantische Kust volgt – overnachten veel fietstoeristen op deze fietsvriendelijke camping. Zelf een fietstocht(je) maken? Op slechts 9 kilometer ligt la Rochelle, een mooie havenstad met een rijke geschiedenis. Uiteraard kun je een fiets huren op de camping en zijn er fietsroutes verkrijgbaar.


Basisvoorzieningen
De camping voorziet in de basisvoorzieningen. Het sanitair is eenvoudig, maar is goed onderhouden en voldoet aan de eisen van de kampeerder. Voor mindervaliden is er een grote ruimte en verder kun je hier de (af)was doen. Op een deel van de camping is gratis wifi beschikbaar.

Foodtruck
In de kleine campingwinkel kun je terecht voor verse broodjes en een kleine boodschap. In het hoogseizoen komt er iedere avond een foodtruck langs. Wil je groots inslaan? Rij dan in vijf minuten naar het dorp Dompierre-sur-Mer, waar twee supermarkten liggen.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Camping Le Verger heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Le Verger is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa