3.5 sterren

Camping des Mûres

FrankrijkProvence-Alpen-Côte-d'AzurVarGrimaud  (sitecode 50843)

Camping des Mûres

FrankrijkProvence-Alpen-Côte-d'AzurVarGrimaud
3.5 sterren
ErkendCKE

De D559 deelt de camping in tweeën. Onder de weg is een tunnel die de twee delen verbindt. Eén deel grenst direct aan het strand. De staanplaatsen bevinden zich deels aan het strand, deels onder kurkeiken en oude pijnbomen op een lage heuvel. Het fietspad naar Saint-Tropez en Saint-Maxime loopt langs de camping. De bus stopt voor de ingang. Het aangrenzende strand heeft een snackbar met terras, animatie, beachvolleybal en afgezette zwemgedeeltes.

Zon, zee en het 400 km lange strand van de Var aan je voeten. Wat is het toch fijn om aan zee te leven. Op camping des Mûres in Grimaud geniet je van zwemmen, zeilen, duiken en jetskiën, mooie badplaatsen als Saint-Tropez en Fréjus, eindeloos veel sportmogelijkheden en het uitzicht op Port Grimaud.

Een mobilhome is luxe kamperen. Dat gaat prima op camping des Mûres, ze hebben mobilhomes van diverse typen. Met uitzicht op zee, Saint-Tropez of tussen de bomen Deze zeer grote camping beschikt voor de kampeerder met eigen tent, caravan of camper over zo’n 670 toeristische staanplaatsen. De camping bestaat uit twee delen, verbonden door een tunnel onder de doorgaande weg. De plaatsen liggen langs asfaltwegen, deels tegen een heuvel onder kurkeiken, deels langs het strand.

Multisportvelden en kindsclub

Verveling kennen ze niet op camping des Mûres. Vermaak je op het multisportveld met basketbal en voetbal, maar ook met tafeltennistafels, volleybal, aquagym, zumba, steps of een sporttoernooi. Ook leuk: fietsen huren om de streek Provence-Alpen-Côte d’Azur te ontdekken. Kamperen met kinderen … die vermaken zich op de kidsclub met knutselen, zwemmen, verven of muziek maken. Lokale producten, brood en gebak: je koopt het allemaal in de supermarkt op de camping.

Watersporten aan zee en golfen op gras

Zeilen, duiken, jetskiën: met een mooie ligging aan zee ga je natuurlijk het water op. Bij het watersportcentrum van Grimaud kun je les nemen. Voor wie liever de green op gaat, een balletje slaan op de golfbaan is mogelijk.

Badplaatsen Saint-Tropez, Fréjus en Saint-Raphaël

Aan de Côte d’Azur is het genieten van mooie badplaatsen. Zo ligt Saint-Tropez slechts 7 kilometer verderop, met zijn citadel, barretjes en winkels, in Fréjus (20 kilometer) geniet je van kunst en Romeinse oudheden en Saint-Raphaël zet je aan het werk tijdens een klim in het Estérel-massief. In vissersdorpje Port Grimaud (1 kilometer) waan je je net in Venetië.

Omgeving

Camping des Mûres tussen de pittoreske dorpjes van de Côte d'Azur

Camping des Mûres ligt in een paradijselijke omgeving tussen de wijnvelden in Grimaud, in de Golf van Saint-Tropez aan de Côte d'Azur. Bezoek Saint-Tropez en geniet van de glitter en glamour van deze chique badplaats. Deze heeft bovendien een heel charmant oud centrum. Een leuk klein stadsstrand hier is Plage La Ponche. Ook tegen de berghellingen rond camping des Mûres vind je veel leuke, pittoreske, kleine dorpjes. Het is absoluut een aanrader om in Port Grimaud, het Venetië van Frankrijk, een bootje te huren en vanaf het water de sfeer te proeven.

Lees meer over Provence-Alpen-Côte-d'Azur

Naar accommodaties