3.5 sterren

Camping Le Bocage

FrankrijkProvence-Alpen-Côte-d'AzurHautes-AlpesSaint-Maurice-en-Valgodemard  (sitecode 200146)

Camping Le Bocage

FrankrijkProvence-Alpen-Côte-d'AzurHautes-AlpesSaint-Maurice-en-Valgodemard
3.5 sterren
KleinErkendCKE

De rustig natuurlijk gelegen camping met voldoende schaduw biedt een prachtig uitzicht op de bergen. De camping beschikt over een verwarmd zwembad, drinkgelegenheid, speeltuin, pingpongtafel en een volleybalveld. Elke avond opent de eigenaar zijn uitzonderlijke miniatuurtreinennetwerk net naast de camping, waar kinderen zelf de treinen mogen besturen. De camping ligt aan de rivier waarin gespeeld en gebaad kan worden. De waterstand kan variëren.

Camping Le Bocage bij natuurpark Les Écrins

Gelegen in de bergen en langs een kabbelend beekje is Camping Le Bocage de ideale bestemming voor een vakantie vol natuur en frisse lucht. Een actieve vakantie of juist veel rust: alles is mogelijk in de omgeving van Les Écrins.

Accommodaties voor alle soorten kampeerders

Zet je tent neer op een van de schaduwrijke staanplaatsen tussen de bomen, of huur een caravan, stacaravan, lodgetent of chalet. Voor grote gezinnen zal de chalet van 35 m2 het meest geschikt zijn. De stacaravans zijn wat kleiner, namelijk 22 à 26 m2. Alle staanplaatsen bieden dus veel rust en privacy en zijn bovendien rookvrij voor de veiligheid en het comfort van alle gasten.

Activiteiten voor kinderen

Om de rust op de camping te waarborgen, is er geen animaties aanwezig. Desalniettemin vermaken kinderen zich prima op Camping Le Bocage. Er worden dan wel weinig activiteiten georganiseerd, maar ze springen samen in het verwarmde zwembad of het beekje, ravotten in het speeltuintje, spelen een potje tafeltennis of dagen elkaar uit voor een wedstrijdje volleybal. Bij het indrukwekkende miniatuurtreinennetwerk kijken de kinderen hun ogen uit. Hier mogen ze zelf conducteurtje spelen en de treinen besturen.

Faciliteiten en diensten op Camping Le Bocage

Hoewel de camping redelijk simpel van opzet is, zijn er genoeg faciliteiten om in de basisbehoeften te voorzien. Het sanitair is net vernieuwd in heeft speciale voorzieningen voor baby's. Je kunt genieten van een drankje bij de bar en gebruikmaken van gratis wifi. Ook is het mogelijk diverse accessoires te huren, zoals een opklapbed voor kinderen, kinderstoelen, beddengoed, verlengsnoeren en zelfs een koelkast. Zo hoef je niet zo veel mee te nemen in de auto of caravan.

Omgeving

Ontdek de vallei van Valgaudemar bij Camping Le Bocage

In de prachtige regio Hautes-Alpes ligt de vallei van Valgaudemar, waar je uren wandelt en prachtige uitzichten tegenkomt, van vergezichten tot watervalletjes. Vraag om een wandelkaart bij de receptie van Camping Le Bocage en trek je wandelschoenen aan. Ook voor beginnende wandelaars zijn er diverse geschikte routes. In de zomermaanden worden er veel evenementen georganiseerd in de regio en bezoek je markten en leuke boetiekjes. Loop ook eens binnen bij een ambachtsman, die je graag de fijne kneepjes van zijn vak verraadt.

Lees meer over Provence-Alpen-Côte-d'Azur