3.8 sterren

Yelloh! Village las Bastiane

FrankrijkProvence-Alpen-Côte-d'AzurVarPuget-sur-Argens  (sitecode 57248)

Yelloh! Village las Bastiane

FrankrijkProvence-Alpen-Côte-d'AzurVarPuget-sur-Argens
4.5 sterren
ErkendCKE

Het ruime kampeerterrein ligt enigszins achteraf in een dennenbos. De meeste standplaatsen zijn vlak en liggen langs verharde paden. Een klein deel van de camping heeft een meer natuurlijke begroeiing. De toeristische standplaatsen zijn gegroepeerd op drie verschillende veldjes. Vanaf de camping zijn er goede wandelmogelijkheden. Naast twee goed gevarieerde speeltuinen staat er ook een zeer groot opblaaskasteel. Volgens opgave niet geschikt voor caravans langer dan 6,5 m.

Of je nu een week wilt genieten van de rust en ruimte op het strand of iedere dag iets wilt doen met de kinderen: het kan allemaal op camping Club la Bastiane.

Sinds de oprichting van de camping is het uitgegroeid tot een middelgroot vijfsterren verblijf met voor ieder wat wilt. Kom je met je eigen tent, caravan of camper, dan kun je een plekje uitzoeken op het vlakke grasveld dat omringt is met pijnbomen die schaduw en privacy bieden. Val in slaap van het geluid van de krekels die iedere avond na zonsondergang beginnen de spelen. Heb je liever wat meer comfort? De camping biedt ook 115 huuraccommodaties aan. Van simpele hutjes voor twee personen tot luxe vakantiehuisjes tot en met zes personen.

Je verveelt je nooit

Vanaf het moment dat je het campingterrein oprijt, staat het team van de camping voor je klaar. Ze doen er alles aan om je verblijf zo comfortabel en leuk mogelijk te maken. Tijdens de zomermaanden is er een animatieteam voor jong en oud. De jongsten (van 5 tot 7 jaar) gaan creatief aan de slag in knutselgroepjes en kunnen genieten van bijzondere optredens. De wat ouderen (8 tot 12 jaar) worden meegenomen tijdens een speurtocht, gaan de uitdaging aan tijdens een voetbaltoernooi maar kunnen ook creatief aan de slag met verf.

En jij dan…

Ook voor volwassenen is er genoeg te doen. Wil je de ochtend sportief beginnen? Trek baantjes in het zwembad, doe mee met de zumbales of geef je op voor een duikcursus. In het zwembad leer je de basisregels en gebruiken van het duiken. Wie weet kun je die later in de vakantie gebruiken wanneer je de zee in duikt om de onderwaterwereld te ontdekken.

Omgeving

Nice is een van de bekendste steden van de Franse Riviera en zeker een bezoek waard tijdens je vakantie in de regio. Wandel over de beroemde boulevard. Hier vind je ook het bekende Hotel Negresco, een van de oudste en meest luxe hotels van de stad. In de Zone Pietonne, een autovrije straat, liggen veel gezellige cafés en goede restaurants waar je kunt genieten van de beste Franse keuken. Al zijn er ook veel Italiaanse, Japanse en Spaanse restaurants te vinden. Nice is altijd druk, maar vooral tijdens de zomermaanden groeit de stad dankzij de vele toeristen.

Saint-Tropez

Nog zo’n bekende plek aan de Franse kust is Saint-Tropez. Een plek waar de rijke der aarden vakantie vieren. Bijvoorbeeld op hun jachten die je in de haven kunt bekijken. Voordat Saint-Tropez zo geliefd werd onder toeristen, inspireerden het al vele schilders zoals Matisse, Pierre Bonnard en Albert Marquet. Loop door de oude straatjes en over de boulevard en zie wat zij zagen: een historische Franse stad vol bijzondere plekjes en lekker eten.

De bergen in

Meer zin om de natuur in de gaan? Rij naar het nationale park Préalpes d’Azur. Hoge bergtoppen en diepe valleien. Dorpen bovenop de rotsen met prachtige vergezichten over de omgeving. Het nationaal park heeft een veelheid aan paden die je naar verschillende delen van het park leiden. Trek je wandelschoenen aan en neem een picknick mee, want je kunt hier uren wandelen.

Lees meer over Provence-Alpen-Côte-d'Azur

Naar accommodaties