8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Aire Naturelle de Camping Val de Tamie
bekijk 8 foto 's
Klein Charme CKE

Aire Naturelle de Camping Val de Tamie

De camping ligt in een weids berglandschap op een golvend terrein dat gekenmerkt wordt door flinke niveauverschillen. De standplaatsen liggen langs de randen. Er is veel schaduw van de bomen. Het sanitair is goed. Er zijn een kinderbadkamer en broodservice. Overal op het terrein zijn kampvuurpunten waar kampvuur kan worden gestookt, de eigenaar zorgt voor brandhout.

Idyllisch gelegen op een golvend terrein in een weids berglandschap vormt Aire Naturelle de camping Val de Tamie een ideale plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Hier kampeer je in het hart van het Baugesmassief, vlak bij het bergdorpje Les Combes.

Met 25 staanplaatsen op een oppervlakte van zo’n vijf voetbalvelden hebben kampeerders hier veel ruimte en privacy. De kampeerplaatsen liggen langs de randen van grote, groene weiden en bieden daardoor schaduw van de bomen. Ook kenmerkend voor de kleinschalige camping op 870 meter hoogte zijn de flinke niveauverschillen en het uitzicht over de omringende bergen.

Basisvoorzieningen
Aire Naturelle de camping Val de Tamie beschikt over de basisvoorzieningen. Het sanitair blok bestaat uit meerdere douches, wc’s, vaatwassers en een babywasplaats. In de grote gemeenschappelijke ruimte met terras vind je grote tafels, banken, gootstenen, koffiezetapparaten en een magnetron. Ook staan er koelkasten en diepvriezers ter beschikking. Wifi is verkrijgbaar tegen betaling.

Brood en BBQ
Ontbijten met vers gebakken stokbrood: dat is mogelijk als je dit een dag van tevoren bestelt. Vergeten? Op 5 kilometer afstand in Faverges is er een supermarkt. Voor barbecueliefhebbers is dit direct een goed moment om in te slaan. Op de camping zijn houtskoolbarbecues namelijk toegestaan.

Sportieve avonturen
Door de ligging in de bergen zijn er vanaf de camping vele mooie fiets- en wandeltochten te maken. Maar er zijn meer sportieve avonturen mogelijk. Zoals paragliden, waarbij je als een vogel door de lucht vliegt en uitzicht hebt over het Meer van Annecy. Dit beroemde meer ligt hemelsbreed op 12 kilometer van de camping en is de plek om te gaan watersporten.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Aire Naturelle de Camping Val de Tamie heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Aire Naturelle de Camping Val de Tamie is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa