Campings in de Ardèche met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in de Ardèche met zwembad

2 personen
117 campings gevonden

De hele dag zwemplezier op een camping in de Ardèche met zwembad

Combineer je graag natuur met cultuur, geschiedenis en culinair genieten, dan zit je op de camping in de Ardèche met zwembad helemaal goed. Dit Franse gebied staat namelijk bekend om prachtige historische plaatsen met oude centra. Je koopt hier de leukste souvenirs en je zoekt het avontuur op in de nabijgelegen grotten en kastelen. Huur zeker een kano om de prachtige regio vanaf het water te verkennen.

Maak kennis met de lokale producten

Maak je een wandeling door de Ardèche, dan is de kans groot dat je bossen met kastanjebomen tegenkomt. Kastanjes komen regelmatig terug in verschillende lokale gerechten, onder andere in soep. Daarnaast vind je op de menukaart ook producten met de geitenkaas picodon. Deze gerechten proef je in een luxe campingrestaurant op een camping in de Ardèche met zwembad of in een nabijgelegen restaurant.

Wandel door de regionale parken en maak de mooiste vakantiefoto’s

Vanuit een camping in de Ardèche met zwembad sta je binnen no time in de mooiste landschappen. Hier kun je uitstekend wandel- en fietstochten maken langs de bergen en kalkrotsen. Tijdens een wandeling door regionaal natuurpark Monts d’Ardèche kom je kastanjebossen, weilanden en vulkanen tegen.

Breng een bezoek aan verschillende oude plaatsen

Ga je kamperen in de Ardèche, breng dan zeker een bezoek aan de verschillende oude plaatsen. De dorpjes hebben een gezellig oud centrum en bieden een geweldig uitzicht over de omgeving. Je maakt de mooiste vakantiefoto’s van het middeleeuwse centrum in Balazuc. Wandel door de kleine straatjes en breng een bezoek aan de Saint-Madeleinekerk, die is gebouwd in romaanse stijl.