8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping à la Ferme Domaine Franck Besson
bekijk 13 foto 's
Klein

Camping à la Ferme Domaine Franck Besson

Te midden van wijngaarden gelegen camping. De staanplaatsen zijn natuurlijk afgebakend door fruitbomen. Het sanitair is gedateerd en schoon. De eigenaar maakt zelf wijn en organiseert wijnproeverijen. Er is een ruimte voor bij slecht weer en kampeerders kunnen gebruikmaken van een koelkast. Wekelijks is er op reservering een gastentafel.

Camping à la Ferme Domaine Franck Besson is een kleine camping in het hart van de Beaujolais. Hier kampeer je tussen de beroemde wijnvelden en midden in het groen.

De camping ligt op steenworp afstand van het landgoed van wijnmaker Franck Bresson bij het bij wijndorp Juliénias. Het kampeerterrein telt slechts enkele staanplaatsen en is mede daardoor een geschikte plek voor kampeerders die op zoek zijn naar rust en ruimte. Op de camping staan veel fruitbomen en ook de omgeving kleurt groen.

Table d'hôte
Om de gastvrije campingeigenaren en de medekampeerders beter te leren kennen, is het leuk om aan te schuiven voor de wekelijkse table d'hôte. De eigenaren schotelen hun gasten tijdens dit gezellige samenzijn een smakelijke maaltijd voor met veel streekproducten. Uiteraard geserveerd met een passende wijn.

Wijn, wijn en nog eens wijn
Als je kampeert in de Beaujolaisstreek kun én wil je niet om de wijn heen. Zo ligt de camping te midden van wijngaarden en organiseert de campingeigenaar wijnproeverijen. Op het landgoed groeit de gamay-druif, die met de hand geoogst wordt. Bovendien brengt de granietachtige grond de beste wijnen voort: AOC Beaujolais-Villages. Proost!

Noodzakelijke voorzieningen
Qua voorzieningen biedt Camping à la Ferme Domaine Franck Besson het meest noodzakelijke aan. Zo is het sanitair enigszins gedateerd, maar schoon. Bij slecht weer is er een ruimte waar gasten gebruik van kunnen maken. Ook staat er een koelkast ter beschikking en is er elektriciteit.

Rustige, uitnodigende omgeving
Door de uitnodigende omgeving is de kans groot dat je er veel op uit trekt. Vanaf de camping zijn er vele fiets- en wandeltochten te maken. Bezoek onderweg zeker een aantal wijnboeren voor een vrolijke pitstop. Dichtstbijzijnde stad is Mâcon, een sfeervolle plaats aan de oever van de Saône.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Camping à la Ferme Domaine Franck Besson heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping à la Ferme Domaine Franck Besson is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa