2.4 sterren

Camping De Saumont

FrankrijkRhône-AlpenSavoieRuffieux  (sitecode 70316)

Camping De Saumont

FrankrijkRhône-AlpenSavoieRuffieux
3 sterren
ErkendCKE

Dit vlakke terrein ligt in een omgeving met veel bos. Heggen zorgen voor privacy en bomen voor schaduw. Langs de camping loopt een beek. De verhuuraccommodaties zijn duidelijk aanwezig. Er is een weg langs de camping op gehoorsafstand. De camping begeleidt kano- en kajaktochten en verzorgt hiervoor vervoer. Vooraan de camping liggen de diverse voorzieningen met bar, recreatieruimte, receptie. Daarnaast liggen de sport- en zwemvoorzieningen en het sanitair.

Omgeving

Prachtige natuurgebieden en historische bouwwerken bij Camping de Saumont

Camping de Saumont ligt vlak bij het natuurreservaat Marais de Lavours, waar je door dichtbegroeide bossen en over uitgestrekte draslanden wandelt. Wandel of fiets naar de top van de Grand Colombier om van een adembenemend uitzicht te genieten. Ook de Étang de Crosagny en het meer van Le Bourget zijn het ideale decor voor een wandeltocht.

Duik in de cultuur en leer alles over de lokale geschiedenis tijdens een bezoek aan het museum van Bugey-Valromey. Kijk je ogen uit in het kasteel van Châtillon en van Montvéran in de buurt van Camping de Saumont.

Lees meer over Rhône-Alpen

Naar accommodaties