Camping Le Grand Bois

FrankrijkRhône-AlpenDrômeLe Poët-Célard  (sitecode 69374)

Camping Le Grand Bois

FrankrijkRhône-AlpenDrômeLe Poët-Célard
KleinCharmeCKE

De staanplaatsen liggen in het bos, maar buiten het seizoen is er ook plek op een open kampeerweide. Wekelijks is er een gezamenlijke barbecue. Brood gaat op bestelling. De camping heeft een kleine bar en een eetgelegenheid. In het hoogseizoen zijn honden niet welkom. Het moderne sanitair is schoon. Drie badkamers zijn te huur.

De standplaatsen liggen in het schaduwrijke bos, en enkele op de open kampeerweide. De camping biedt plaats aan twintig caravans. Wekelijks is er een gezamenlijke barbecue. Brood gaat op bestelling. De camping heeft een kleine bar en een eetgelegenheid. In het hoogseizoen zijn honden niet welkom. Het moderne sanitair is schoon.

Omgeving

Hoge bergtoppen en indrukwekkende ruïnes bij camping Le Grand Bois

Er valt genoeg te ontdekken in de natuur rondom camping Le Grand Bois, zoals het dichtbegroeide Forêt de Saou, waar je langs stille beekjes wandelt. De bergpas Col de la Chaudière is ideaal voor een wandeling of fietstocht. Avonturiers beklimmen de toppen van bergformatie Les Trois Becs.

Wil je in de geschiedenis rondom camping Le Grand Bois duiken, dan zijn de ruïnes van Château de Soyans een ideale bestemming. Bewonder meteen de imposante resten van Tour de Mornans of breng een bezoek aan Chapelle Saint-Jean de Crupies.

Lees meer over Rhône-Alpen

Naar accommodaties