9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Charme Erkend

Camping Les 7 Laux

De licht glooiende, rechthoekige terrassencamping ligt op 950 m hoogte tegen een bergrug in de buurt van de Col des Ayes. De camping grenst aan een bos, diverse soorten bomen bieden voldoende schaduw op het terrein. Het is een verzorgd, compact terrein met veel bloemen en struiken bij de ingang. De vlakke standplaatsen op vier terrassen worden afgebakend door heggen en bieden veelal uitzicht op de vallei en de Belledonne. 's Nachts kan het hier fris zijn. Het zwembad is 100-210 cm diep.

Volop frisse lucht en contact met de natuur. Dat vind je op camping Les 7 Laux, gelegen tussen Chambéry en Grenoble op 950 meter hoogte in het landelijke en rustige hart van het Belledonne-massief.

De camping ligt op 950 meter hoogte waardoor het ’s nachts fris kan zijn. De plaatsen zijn verdeeld over vlakke en lichtglooiende terrassen. Een aantal plaatsen heeft een prachtig uitzicht op het dal en het bergmassief Belledonne. Diverse soorten bomen bieden voldoende schaduw.

De sleutelwoorden van eigenaren Michel en Monique zijn ‘comfort, welzijn en netheid’. De kampeerplaatsen zijn op een natuurlijke manier door heggen afgebakend zodat privacy is gegarandeerd. ’s Avonds kun je genieten van hun maaltijden en overdag organiseren ze zowel evenementen op de camping als uitstapjes vanaf de camping, zoals een begeleide wandeling met uitleg over het landschap, de flora en de fauna.

Ga je liever zelf op stap? Vanaf de camping lopen er genoeg wandelroutes de bergen in. Je kunt kiezen of je gezekerd aan een staalkabel over smalle randjes wilt wandelen (een zogenoemde Via Ferrata) of gewoon wat bredere en veiliger paden volgt zonder hulpmiddelen. Met een mountainbike ga je na een tocht van 5 kilometer met de lift omhoog en je peddelt dan ontspannen weer naar beneden. Niet spannend genoeg? Boek bij de receptie een keertje paragliden of parapenten. Na al die activiteiten is een dagje Bedina Spa een welkome afwisseling.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Les 7 Laux heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Les 7 Laux is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa