5 sterren

Camping Nature Parc L'Ardéchois

FrankrijkRhône-AlpenArdècheVallon-Pont-d'Arc  (sitecode 49992)

Camping Nature Parc L'Ardéchois

FrankrijkRhône-AlpenArdècheVallon-Pont-d'Arc
5 sterren
BestCKE

De groene gezinscamping ligt aan de Ardèche, waarin kinderen lekker kunnen spelen, kano varen, vissen en zelfs springen van de rotsen is mogelijk. Het zand-, gras- en kiezelstrand biedt enige ruimte om te zonnen. Op de staanplaatsen is voldoende schaduw van de bomen. Je kunt desgewenst gebruik maken van een koelkast, picknicktafel of hangmat en kinderen kunnen in een eigen huisje overnachten. Het zwembad inclusief jacuzzi is het hele jaar verwarmd. Het kleuterbad is 20 tot 60 cm diep.

Middelgrote, groene gezinscamping aan de rivier de Ardèche, 1 km ten zuiden van Vallon-Pont-d’Arc. Kanovaren, vissen, kijken bij de beroemde Pont d’Arc (ca 4 km), genieten van water en zon aan het zwembad … hier kan het allemaal. Kamperen in het groen, vlakbij de rivier

Op deze bomenrijke camping boek je met eigen tent, caravan of camper een toeristische staanplaats op gras of op rotsbodem. Je kampeert aan rechte straatjes, in het groen. Een aantal plaatsen ligt zonnig, andere bieden je juist meer schaduw. Je kiest uit 3 typen staanplaatsen, met verschillende voorzieningen en van verschillende grootte. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een plaats met picknicktafel, hangmat en koelkast. Voor wie liever wil huren, zijn er mobilhomes met houten terras.

Volop vakantie aan de Ardèche

De camping ligt aan de rivier en heeft een eigen gras- en rotsstrand bij het water. Op de camping kun je kano’s huren, en in het hoogseizoen ook kanolessen volgen. Op 200 m van de camping ligt een zandstrand. Bij de verwarmde buitenzwembaden kun je volop genieten van het water. In de ligstoelen kun je zonnen. De jongere kinderen kunnen klimmen en spelen in de speeltuin. Tieners vinden elkaar bij de tafeltennistafels, het beachvolleybalveld of bij het multisportveld voor een partijtje voetbal of basketbal. Op de outdoor-fitnesstoestellen of de tennisbaan werk je ook in je vakantie aan je conditie. Een animatieteam zorgt in het hoogseizoen voor allerlei activiteiten.

In de bar geniet je van een drankje, speel je poolbiljart en schiet je een balletje door de flipperkast. In het restaurant kun je na een ontspannen vakantiedag uit eten met het hele gezin. Regelmatig zijn er livemuziekavonden of ander entertainment. Als je zelf wilt koken, kun je de dagelijkse benodigdheden vinden in de campingwinkel. Barbecueën kan op een van de 3 barbecueplaatsen voor algemeen gebruik.

Lees meer over Rhône-Alpen