3.5 sterren

Camping Sites et Paysages a la Rencontre du Soleil

FrankrijkRhône-AlpenIsèreLe Bourg-d'Oisans  (sitecode 49991)

Camping Sites et Paysages a la Rencontre du Soleil

FrankrijkRhône-AlpenIsèreLe Bourg-d'Oisans
3.5 sterren
Erkend

De vlakke camping ligt aan de voet van de Alpe-d'Huez. De standplaatsen zijn grotendeels gescheiden door hoge heggen, struiken en hoge loof- en naaldbomen en hebben daardoor weinig uitzicht. Er zijn een zwembad, een multisportterrein en een speeltuin. De diepte van het zwembad loopt van 90 - 120 cm. Op deze camping aan de voet van de Alpe-d'Huez komen veel sportieve wielrenners; bij wielerevenementen is de camping overvol.

Een onvergetelijke kampeervakantie op camping Kautenbach

Aan de voet van de welbekende Alpe-d’Huez ligt Camping à la Rencontre du Soleil. Geniet van het fraaie berglandschap of ontdek de omgeving. Deze Franse regio is een walhalla voor wandelliefhebbers en sportieve wielrenners!

Camping à la Recontre du Soleil telt een kleine 100 staanplaatsen. De kampeerplekken zijn grotendeels gescheiden door hoge heggen, struiken en hoge loof- en naaldbomen. Hierdoor is er voldoende schaduw en privacy, maar vanaf het kampeerterrein heb je weinig uitzicht op de omringende bergen. Je kunt ervoor kiezen om je eigen tent of caravan mee te nemen, maar er is mogelijkheid tot het huren van mobilhomes, trekkershutten en bungalows. Zo heb je Glamping en camping op een plek.

Bedwing de Alpe-d’Huez

Op deze camping aan de voet van de Alpe-d'Huez komen veel sportieve wielrenners, bij wielerevenementen is de camping populair. De camping beschikt over een buitenzwembad, verwarmd buitenzwembad en binnenzwembad met schuifdak. Voor de sportieve uurtjes en voor de kleinere kinderen is er een sportterrein en een speeltuin. À la Rencontre du Soleil biedt veel animatie voor kinderen op het kampeerterrein. Geen zin om te koken? Er is een bar en een restaurant die geopend zijn tijdens het zomerseizoen. Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping excursieprogramma’s en verschillende fietsroutes.

Uitstapjes in de omgeving

Camping à la Rencontre du Soleil is vooral aantrekkelijk voor natuurliefhebbers, sportievelingen of gezinnen die volledig tot rust willen komen in een natuurrijke omgeving. Het kampeerterrein ligt aan de rand van het nationale park Ecrin; hier kun je prachtige wandelingen maken. Toe aan wat meer roering? Op minder dan 1 uur rijden van camping à la Rencontre du Soleil ligt de stad Grenoble. Daar kun je een dagje shoppen, musea bezoeken of een zonnig terrasje pakken.

Omgeving

Camping A la Rencontre du Soleil: avontuur in de Alpen

Camping A la Rencontre du Soleil ligt midden in de Franse Alpen in een fabelachtige omgeving van bergen en meren. Ideaal voor natuurliefhebbers en avontuurlijke gezinnen die willen wandelen, mountainbiken of zwemmen.

Dagtrip naar charmant Grenoble

Camping A la Rencontre du Soleil is een prima uitvalsbasis voor een dagtrip naar Grenoble. Deze Franse stad ligt op ongeveer een uur rijden van de camping en verrast met een charmant stadscentrum en fraaie musea, zoals het archeologisch museum. Met een kabelbaan bezoek je het hooggelegen Fort de la Bastille.

Lees meer over Rhône-Alpen

Naar accommodaties