Kleine campings in de Drôme

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in de Drôme

2 personen
31 campings gevonden

Geniet van de Franse natuur op een kleine camping in de Drôme

Vier je vakantie op een kleine camping in de Drôme, dan geniet je van heuvels, kalkrotsen en genoeg uitgestrekte grasvelden waar jij tot rust komt in je camper, caravan of tent. Op deze campings zijn de staanplaatsen ruim en je bent van alle gemakken voorzien, zoals luxe sanitair, wifi voor de kids en voldoende wasfaciliteiten.

Ontdek het regionale natuurpark van Baronnies Provençales

Een kleine camping in de Drôme is vooral erg geliefd onder gezinnen die van natuur houden. Breng tijdens je vakantie bijvoorbeeld een bezoek aan het regionale natuurpark van Baronnies Provençales. Hier worden de werelden van de Alpen en de Provence bij elkaar gebracht en geniet je van prachtige vergezichten. Ook stroomt de rivier de Drôme door het stille landschap. Forêt de Saou is een prachtig bosgebied vol eiken, dennen en ceders, waar de kinderen lekker kunnen ravotten. De kans is groot dat je everzwijnen, wezels en marmotten tegenkomt tijdens een wandeling door het bos.

Breng een bezoek aan verschillende authentieke Franse steden

Vanuit de kleine camping in de Drôme sta je ook binnen mum van tijd in verschillende authentieke Franse steden. Bezoek de eeuwenoude kathedraal en interessante musea in Valence en ontdek de kunst van de olijventeelt in het knusse bergplaatsje Nyons. Château de Grignan en Château des Adhémar zijn bijzondere kastelen waar je de mooiste vakantiefoto’s maakt.