Kleine campings in de Loire

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in de Loire

Wissen
2 personen
7 campings gevonden
<
1
>

Kleine camping aan de Loire

Bezoek het meest sprookjesachtige gebied van Frankrijk en kies voor een kampeerplek op een kleine camping in de Loire. Op een kleine camping geniet je van rust, stilte en de prachtige natuur om je heen.

Klein maar fijn

Een kleine camping in de Loire is rustig en de plaatsen zijn ruim. Je ervaart hier nog echt het dorpsgevoel. De lokale bakker brengt 's morgens de vers gebakken croissants en stokbrood en er is altijd tijd voor een praatje met de eigenaar of met de andere campinggasten. Iedereen houdt rekening met elkaar en begrijpt dat je zo allemaal van een leuke vakantie geniet. Je vindt er goede en schone voorzieningen en meestal is er ook een zwembad.

Voor rustzoekers

Een kleine camping in de Loire is de juiste plek als je niet veel mensen om je heen wilt. Dankzij de ruime opzet genieten ook gezinnen met kleine kinderen van een ontspannen vakantie. Door de kleinschaligheid en het ons-kent-onsgevoel laat je de kids zonder zorgen over het hele kampeerterrein dwalen.

Een rijke omgeving

Op een kleine camping vind je geen uitgebreide animatie, maar dat is ook geen enkel probleem. De Loire met zijn 140 sprookjesachtige kastelen staat al jaren op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Ook de karakteristieke plaatsjes vol met vakwerkhuizen zijn zeker het bezoeken waard. En de prachtige natuur vraagt om een fiets- of wandeltocht. Zo maak je toch volle dagen!