9486 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Seasonova Camping Etennemare
bekijk 15 foto 's
CKE

Seasonova Camping Etennemare

De camping ligt gelegen aan de zee en naast het bos Etennemare, op enkele minuten van het centrum van Saint-Valery en Caux en het strand. Deze camping is nog niet door de ANWB geïnspecteerd.


Seasonova Camping Etennemare, op 546 kilometer rijden vanaf Utrecht, is ingeklemd tussen de zee en het bos. De camping is dus zowel bij strand- als natuurliefhebbers in trek.

Seasonova Camping Etennemare is een camping in Normandië, in het noordwesten van Frankrijk. De camping is met 172 afgebakende staanplaatsen als middelgroot te beschrijven. Een deel van de staanplaatsen is ingericht voor de verhuur van cottages, chalets, bivouacs en lodges. Het campingterrein is 4 hectare groot.

Bos en zee
Vanaf camping Etennemare zit je zo op het kiezelstrand met krijtrotsen, want de afstand tussen de camping en de zee bedraagt slechts 800 meter. De bossen van Etennemare liggen naast de camping. De mooie omgeving is goed te verkennen met de tweewieler en daarom zijn er fietsen te huur bij de Engelssprekende receptie. Dit deel van Normandië inspireerde menig impressionist tot prachtige schilderijen.

Zwembad met glijbaan
Camping Etennemare beschikt over een verwarmd zwembad. Een deel van het zwembad is overkapt, waardoor het ook bij minder weer fijn zwemmen is. Voor de kinderen is er buiten het zwembad nog veel meer te doen, want er is een speeltuin, een TV-zaal en tafeltennis- en voetbal te vinden op de camping.

Eten en drinken
De camping heeft geen eigen restaurant, al kan wel een snelle hap worden besteld aan de bar. Voor wie graag zelf achter het fornuis kruipt is er een supermarkt in de buurt. Op slechts 2 kilometer rijden vanaf de camping is er al eentje te vinden. Op bijna heel de camping is wifi, al moet daar wel voor betaald worden.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Seasonova Camping Etennemare heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa