Campings met privé-sanitair in Frankrijk

  • Geen wandeltocht met wc-rol onder je arm
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis
  • Geliefde campingplaatsen, dus reserveer snel

Campings met privé-sanitair in Frankrijk

Wissen
2 personen
116 campings gevonden

Extra comfort op een camping met privé sanitair in Frankrijk

Geniet deze vakantie van je privacy op een camping met privé sanitair in Frankrijk. Zo kampeer je in de natuur zonder daarbij in te leveren op comfort of hygiëne. Deze campings bieden kampeerplaatsen met een eigen douche, toilet, wastafel en aanrecht die alleen jij gebruikt.

De voordelen van eigen sanitair op de camping

Op een camping met privé sanitair hoef je niet in de rij te staan voor de douche. Ook zet je jouw verzorgingsspullen gewoon in het sanitair en laat je ze daar de rest van de vakantie staan. Zo vergeet je ze niet meer en hoeft niemand je handdoek vast te houden wanneer je met toiletspullen naar binnen glipt. Heb je er genoeg van om iedere vakantie op je slippers in een veelgebruikte douche te balanceren? Dan gaat er niets boven het comfort en de hygiëne van een camping in Frankrijk met privé sanitair.

Aangrenzend sanitair of je eigen privéruimte met sanitair

Een camping met privé sanitair betekent vaak een eigen badkamer direct naast je tent of bungalow. Zo hoef je niet meer naar het sanitair gebouw te lopen als je ’s nachts naar het toilet moet. Er zijn zelfs campings waar je terecht kunt voor sanitair met vloerverwarming, gehandicaptensanitair of speciaal sanitair voor kinderen. Ideaal voor gezinnen met jonge medereizigers, maar ook voor anderen die gehecht zijn aan hun comfort. Daarnaast zijn er campings met privé sanitair in Frankrijk die hun persoonlijke douches beschikbaar stellen in een afgesloten ruimte binnen een sanitairgebouw.

Ontdek La Douce France vanuit de camping

Frankrijk kent campings in de mooiste natuurgebieden. Zo verblijf je er in de prachtige Provence met lavendelvelden en wijngaarden of in Normandië met kastelen en andere historische gebouwen. Ook kustgebieden zoals de Côte d’Azur en Languedoc-Rouissillon kennen een prachtige natuur met bergen en pittoreske Franse dorpjes. Of je nu meer van Noord- of Zuid-Frankrijk wil zien: er is altijd wel een kampeerplaats met privé sanitair te vinden.