Glamping

  • Luxe kamperen
  • In een lodge of ingerichte safaritent 
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis

Glamping Frankrijk

2 personen
349 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Luxe vakantie vieren tijdens glamping in Frankrijk

Een glamping in Frankrijk is wellicht de snelst groeiende trend van dit moment. Dat is geen verrassing, aangezien je met glamourous camping het beste van twee werelden combineert. Zo biedt glamping aan de ene kant het ultieme vakantiegevoel van kamperen, maar geniet je aan de andere kant wel van de ontspannen luxe met comfortabele bedden en een perfect geïsoleerde tent. ANWB Camping selecteerde de beste glamping adressen in Frankrijk, zodat je gemakkelijk de beste kampeervakantie boekt.

Glamping in Frankrijk, waar kan ik naartoe?

De luxe kampeertenten staan verspreid over heel Frankrijk. Van de Drôme tot aan de Dordogne en van de Côte d'Azur tot aan de Alpen: glamping is in heel Frankrijk mogelijk. Iedere camping is met zorg door de ANWB uitgekozen en beschikt uitsluitend over de beste faciliteiten en voorzieningen. Bovendien bekijken we of er in de omgeving van de glamping voldoende te beleven is. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een avontuurlijke wandelvakantie in de bergen of wil je juist cultuur proeven in een van de pittoreske Franse steden? Voor vrijwel iedereen is een perfecte glamping bestemming in Frankrijk te vinden.

Midden in de natuur

Het grote voordeel bij glamping in Frankrijk is dat je midden in de groene natuur slaapt. 's Ochtends ontwaak je bij het geluid van zingende vogels en ruik je de frisse buitenlucht terwijl je je ogen open doet. Zodra je naar buiten loopt, sta je midden in de natuur op het gras, tussen de hoge bergtoppen, aan een fraai zandstrand of bij het groene bos. Bovendien blijft bij glamping de authentieke campingsfeer behouden. Zonnen aan het zwembad, smakelijk picknicken of barbecueën of tot in de late uurtjes buiten spelen. Dat gaat niet eenvoudig in een hotelkamer, maar wel op de luxe glamping. Glamping is hiermee ideaal voor iedereen die zowel van de natuur als van comfort houdt.

Genieten met luxe

Dankzij de campingvrijheid van de glampings hoef je in de auto geen tassen vol met tenten, slaapzakken en matjes te proppen. De glamping accommodatie in Frankrijk wacht je al op, wanneer je arriveert. Compleet ingericht met bedden en soms een aantal andere meubelstukken, zodat je hier eenvoudig je spullen op legt. Daarnaast is de glamping lodge of tent zeer ruim, waardoor je gemakkelijk je benen strekt en rechtop kan staan. Je geniet dus in de natuur van alle gemakken die je van thuis gewend bent.

Glamping in alle soorten en maten

Luxe vakantie vieren in het bourgondische Frankrijk is op allerlei manieren mogelijk. Sfeervolle dorpjes, fraaie stranden, reusachtige bergen of pittoreske vissersbaaitjes: in heel Frankrijk bevinden zich prachtige glamping locaties. Je bepaalt zelf hoe de glamping vakantie eruit ziet. Overnachtingen in yurts, lodges en luxe safaritenten: alles is mogelijk. Glampings zijn speciaal gericht op gezinnen met kinderen en kunnen een plek waar de hond ook terechtkan, voorzien.