SVR Campings in Frankrijk

  • Stichting Vrije Recreatie campings
  • Campings midden in de natuur

SVR Campings in Frankrijk

2 personen
20 campings gevonden

Terug naar de basis op een SVR camping in Frankrijk

Met een SVR camping in Frankrijk ga je even helemaal terug naar de basis. En dat is wel zo fijn, want in de drukte van alledag staat het digitale leven snel centraal. Drukke steden en pretparken zijn bij een natuurcamping niet de regelmaat. Je geniet daarentegen juist met volle teugen van het buitenleven en de gastvrijheid van de SVR-gastheer. Je voelt je hierdoor meteen helemaal op je plek.

Grote kampeerplaatsen op de SVR camping in Frankrijk

Wist je dat SVR de afkorting is voor Stichting Vrije Recreatie? Een van de voorwaarden waar een camping met dit keurmerk aan moet voldoen, is het aanbieden van ruime kampeerplaatsen. Je geniet hierdoor van meer bewegingsvrijheid voor jezelf en de kinderen. Bovendien profiteer je op die manier van net een beetje meer privacy.

Prima sanitaire faciliteiten op de SVR campings in Frankrijk

De SVR campings in Frankrijk beschikken over prima sanitaire faciliteiten. Daarnaast ben je verzekerd van fijne voorzieningen zoals een restaurant en een campingwinkel. Verken de buurt op de fiets, strijk neer op een gezellig terras of ga de rivier op in een kano. Frankrijk heeft het je allemaal te bieden. Wifi is op bijna alle SVR campings aanwezig, zodat je altijd bereikbaar blijft en het thuisfront jaloers maakt met je prachtige foto's van de natuur. Om je ideale camping eenvoudig en snel te vinden, gebruik je de handige filters. Zo zie je in een oogopslag campings met bijvoorbeeld een zwembad, achterhaal je de ligging van de camping en lees je of de hond wel of niet is toegestaan.

Meer dan genoeg vermaak voor jong en oud

Op iedere SVR camping ben je zeker van genoeg vermaak voor jong en oud. Zo beschikken de meeste campings over een fijn zwembad voor dagenlang waterpret en de kids maken nieuwe vakantievriendjes op de sportvelden en speeltuinen. Er zijn SVR campings in heel Frankrijk, met veel of juist weinig kampeerplaatsen. Iedere ochtend adem je de frisse buitenlucht in en ontsnap je volledig aan de hectiek van thuis.

Verblijf meerdere weken of maar één nachtje

Een SVR camping leent zich perfect voor een welverdiende vakantie van meerdere weken. Ben je op doorreis naar Spanje, Italië of Zwitserland? Ook dan ben je van harte welkom voor een verblijf van één of enkele nachten. Door de gunstige locaties lenen de campings zich ook uitstekend voor een tussenstop.