Vakantiehuizen in Frankrijk

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Frankrijk

2 personen
1155 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Vakantiehuis Frankrijk: bourgondisch genieten

Leven als een god in Frankrijk? In een vakantiehuis in Frankrijk maak je kennis met de bourgondische levensstijl. Je vertoeft in een schitterende omgeving, terwijl je ook geniet van overheerlijke wijn, vers stokbrood en andere lekkernijen. Alle ingrediënten zijn daarmee aanwezig voor een geslaagde vakantie.

Vakantiehuis in de natuur of bruisende stad

Door heel Frankrijk vind je vakantiehuizen om je vakantie in door te brengen. Vertoef je graag aan de kust? Dan is een vakantiehuisje in de Côte d'Azur een logische keuze. Geniet je van eeuwenoude kastelen en grootse wijngaarden? Breng dan je vakantie door langs de Loire. Parijs, Nice en Lyon zijn aan te raden als je dol bent op bruisende steden.

De Dordogne: moeder van alle Franse vakantiestreken

De Dordogne wordt ook wel de moeder van alle vakantiestreken in Frankrijk genoemd. Werkelijk alles is hier aanwezig voor een avontuurlijke en ontspannen vakantie. Ontdek bijvoorbeeld de grotten van Lascaux of maak een vaartocht over de rivier de Dordogne. Vanaf het water heb je prachtig zicht op de beboste kustlijn en de schitterende oude kastelen en huizen.

Bourgondië: lekker eten en drinken

Bourgondië is een streek midden in Frankrijk. Het heeft een prachtig landschap vol bergen en wijngaarden. Voor lekker eten en drinken zit je hier helemaal goed. De streek staat bekend om haar dure wijn, smaakvolle kaas en bijzondere stoofpotjes. Verblijf je in een vakantiehuis in Frankrijk in Bourgondië? Dan moet je deze lekkernijen beslist eens proberen!

Ontdek het magische Cannes

Dompel jij je graag in luxe of wil je kennismaken met de grootste wereldsterren? Reis dan af naar Cannes. De stad is bekend vanwege het jaarlijkse filmfestival, maar heeft nog veel meer in petto. Zo liggen er ongelofelijk mooie jachten in zowel Port Pierre Canto als Vieux Port. Verder breng je in Cannes een bezoek aan Rue d'Antibes, waar je winkels aantreft van alle dure merken. Neem dus een goedgevulde portemonnee mee of houd het bij etalages kijken.

Zon, zee en strand

Genieten van zon, zee en strand? Dan is de keuze voor een vakantiehuis in Frankrijk snel gemaakt. Zowel de Atlantische Oceaan als de Middellandse Zee liggen binnen handbereik. Bovendien sluit je iedere dag af met een smaakvolle Franse wijn. Zelfs tijdens een regenachtige dag hoef jij je niet te vervelen, want er is altijd wel iets te doen in het zonnige Frankrijk.