Campings in Zuid-Frankrijk aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Zuid-Frankrijk aan zee

2 personen
0 campings gevonden
Er zijn geen campings gevonden die voldoen aan je zoekcriteria. Wijzig de zoekfilters om verder te zoeken.

Beleef een fijne vakantie op een camping in Zuid-Frankrijk aan zee

Verblijf je op vakantie graag aan de kust? Een camping in Zuid-Frankrijk aan zee staat garant voor een zonnige kampeerervaring. Met bijna 5.000 kilometer aan kust ga je er gegarandeerd een geslaagde vakantie van maken. Beleef samen met het gezin een fijne strandvakantie aan de lange kust van het Middellandse Zeegebied. Naast zwemmen in zee is er nog veel meer te doen wat je vakantie zonder meer de moeite waard maakt.

Cannes: stad vol bezienswaardigheden

Tijdens je verblijf op een van de campings in Zuid-Frankrijk aan zee trek je eropuit en breng je onder andere een bezoek aan de mooiste kuststeden. Cannes ligt aan de Côte d'Azur en is beroemd vanwege het filmfestival dat hier elk jaar wordt georganiseerd. Waan jezelf een echte filmster en bezoek bijvoorbeeld Le Suquet, het oudste gedeelte van de stad. Maak daarnaast met de boot een uitstapje naar de Lérins-Eilanden en bezoek er het oude fort Royal.

Havenstad Marseille

Marseille is de hoofdstad van de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur en steeds meer in trek bij toeristen. Het is een typische havenstad en dus geniet je van prachtige zeilboten en luxe jachten. Dicht bij Le Vieux Port vind je allerlei restaurantjes waar je kennismaakt met een aantal heerlijke visgerechten. Bezoek je liever het oude Marseille? Wandel door Le Panier en verwonder je over de hoge huizen met kleurrijke gevels. Bovendien vind je hier allerlei boetiekjes waar je zo even naar binnen stapt.

Natuurgebied Camargue

Ben je een groot natuurliefhebber? Camargue is een schitterend natuurgebied aan de Middellandse Zee. Met een enorme diversiteit in dieren- en plantensoorten voel jij je hier beslist thuis. Tijdens een wandeling door de natuur sta je oog in oog met wilde paarden, flamingo's en andere exotische dieren. Je verblijf in Camargue gaat gepaard met een kijkje in het gelijknamige museum. Op die manier kom je alles te weten over dit exclusieve stukje natuur.

Watersporten in Zuid-Frankrijk

Een verblijf op een camping in Zuid-Frankrijk aan zee is aantrekkelijk voor liefhebbers van watersport. De Middellandse Zee biedt mogelijkheden om te surfen, kanoën, kajakken, windsurfen, kitesurfen of zeilen. Vertoef daarom op een camping waar je zo met je surfboard de zee in kan. De regio's de Gironde, Les Landes en het Baskenland zijn zeer geliefd onder surfers. Neem daarom je surfplank mee en maak kennis met de leukste golfspots in Zuid-Frankrijk.

Zon, zee en cultuur

Wil je zon, zee en cultuur in je vakantie combineren? Verblijf op een camping aan zee in Zuid-Frankrijk en geniet van een enerverende vakantie in een van de mooiste gebieden van Frankrijk. Kies uit meerdere campings in Zuid-Frankrijk aan zee en laat je verrassen door de fantastische Franse kust. Er is van alles te doen, je hoeft je niet te vervelen en natuurlijk leg je de mooiste momenten vast op de gevoelige plaat.