Campings in de Atlantische Loire-streek

  • Campings in alle soorten en maten
  • Dé fietsregio van Frankrijk!
  • Natuur, historie, duizend-en-een activiteiten; voor ieder wat wils

Campings in de Atlantische Loire-streek

2 personen
0 campings gevonden
Er zijn geen campings gevonden die voldoen aan je zoekcriteria. Wijzig de zoekfilters om verder te zoeken.

Campings in de Atlantische Loire-streek

‘De tuin van Frankrijk’; zo staat deze regio in Frankrijk ook wel bekend. Campings in de Atlantische Loire-streek staan in een schitterend landschap met valeien, bossen, én stranden. De Rivier de Loire stroomt kronkelend door de hele regio met aan de oevers honderden imposante kastelen. Vanaf de camping is er genoeg te beleven. Niet alleen in de afwisselende natuur maar ook in de vele historische steden en dorpjes. Tijdens een kampeervakantie in deze regio geniet je van rust en ruimte, maar hoef je je geen moment te vervelen. Het is een veelzijdig gebied waar je een groot aantal campings kunt boeken via anwbcamping.nl

Campings in alle soorten en maten

In de Atlantische Loire-streek vind je zeker een camping die bij je past. Van kleinschalige campings waar kampeerders in alle rust genieten van het vergezicht voor de ‘deur’ tot grotere campings met meerdere zwembaden en entertainment voor jong en oud. Het aanbod van accommodaties is breed en voor alle smaken: van eenvoudige stacaravans tot luxe chalets met keuken, badkamer en airconditioning. Deze campings in de Atlantische Loire-streek bieden voor kinderen, ouders en grootouders vertier, gemak en comfort voor elk passend budget.

Natuur, historie, duizend-en-een activiteiten: voor ieder wat wils

Zit je op een camping aan of in de buurt van het strand? De Atlantische Loire-streek heeft een 450 kilometer lange kustlijn, met 160 kilometer aan zandstranden. Langs de kustlijn Côte de Lumière zijn er genoeg gezellige badplaatsen te vinden met vissershavens inclusief de heerlijkste visrestaurants. Meer in het binnenland zijn er prachtig gelegen campings bij pittoreske dorpen met oude straatjes met kunstateliers, cafés en middeleeuwse tuinen. En natuurlijk mag een bezoek aan een van de vele Loire-kastelen en beroemde wijngaarden niet ontbreken. Er is er altijd wel eentje in de buurt te vinden.

Dé fietsregio van Frankrijk!

Er zijn in de de Atlantische Loire-streek meer dan 3000 kilometer aan fietspaden. De routes zijn over het algemeen vlak en toegankelijk voor iedereen, met of zonder e-bike. Er zijn drie lange fietsroutes, waar je natuurlijk ook een klein stukje van kunt pakken. Gezinnen met jonge kinderen fietsen graag een deel van de Vélo Francette, met vlakke paden langs de kronkelende rivier.