Campings met overdekt zwembad

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings met overdekt zwembad

2 personen
0 campings gevonden
Er zijn geen campings gevonden die voldoen aan je zoekcriteria. Wijzig de zoekfilters om verder te zoeken.

Altijd zwemplezier voor jong en oud op campings met een overdekt zwembad

Vier je vakantie op een camping met overdekt zwembad, dan ben je het hele jaar door verzekerd van veel zwemplezier. Regelmatig zijn deze kampeerplaatsen midden in de natuur gelegen, waardoor je ook gebruik kunt maken van een nabijgelegen meertje of de zee. Zwem iedere dag tussen de vissen, roetsj met hoge snelheid van de glijbaan of kies ervoor om even helemaal tot rust te komen in het bubbelbad.

Kies voor een luxe vakantie op een camping met een subtropisch binnenzwembad

Op een camping met overdekt zwembad beleven niet alleen de kids een onvergetelijke tijd, ook jij vermaakt je gemakkelijk de hele dag in het water. Je bent gegarandeerd verzekerd van veel waterpret als je in het golfslagbad dobbert of met een opblaasbare band een van de vele glijbanen trotseert. Of het nu goed weer of slecht weer is, het binnenbad van de campings met overdekt zwembad is altijd geopend.

Een apart kleuterbad en peuterbad voor de kleinste vakantievierders

Ga je met kleine kids op vakantie, dan is het belangrijk dat het veilig is om en rondom de zwembaden. De meeste campings zijn voorzien van een kleuterbad (30 centimeter diep) en een leuk peuterbad (15 centimeter diep). Niet alleen hebben de kids hier de tijd van hun leven, je legt hier ook nog eens deze geweldige momenten op de foto vast. Meestal zijn de kinderbaden namelijk kleurrijk en uitgerust met bijvoorbeeld een kleine glijbaan. Zijn de kids wat ouder, zoek dan zeker naar campings met overdekt zwembad in de vorm van een recreatiebad. Hier kunnen ze al hun zwemvaardigheden uit de kast halen en je laten zien wat ze tijdens de zwemlessen geleerd hebben.

Het hele jaar door genieten in een verwarmd zwembad

Of het nu een regenachtige dag is of het water in het buitenbad te koud is tijdens een zomerse dag, in beide gevallen biedt een camping met overdekt zwembad de ideale uitkomst. Je geniet hier het hele jaar door van een aangename temperatuur, aangezien het water een gemiddelde temperatuur van rond de 25 graden Celsius heeft. Begint de zon volop te schijnen of kom je terug na een actieve dag? Neem dan zeker een verfrissende duik in het koelere water van het buitenzwembad.

Geniet van een welverdiend drankje op de aangrenzende terrassen

Even opdrogen na een dag zwemmen of genieten van een lekkere maaltijd tijdens de lunchpauze? De meeste zwembaden zijn voorzien van een aangrenzend terras. Hier geniet je van een welverdiend drankje, een lekker ijsje of een goed verzorgde lunch. Zijn de kids daarna nog steeds niet uitgespeeld? Nadat de handen even afgespoeld zijn en het eten wat gezakt is, springen ze op een camping met overdekt zwembad binnen no-time weer het water in.