Campings met zwemparadijs

  • De kids ravotten lekker in het waterparadijs
  • Papa en mama vermaken zich stiekem ook kostelijk
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings met zwemparadijs

2 personen
0 campings gevonden
Er zijn geen campings gevonden die voldoen aan je zoekcriteria. Wijzig de zoekfilters om verder te zoeken.

De kinderen hebben de tijd van hun leven op campings met een zwemparadijs

Tijdens een vakantie op campings met een zwemparadijs beleven de kids gegarandeerd een geweldige tijd. De hele dag door is er genoeg vermaak in het water. De animatie organiseert regelmatig leuke activiteiten, maar ook met de vele glijbanen en duikplanken beleven ze veel plezier. Weet je niet zeker wat het weer gaat doen? Zoek dan meteen naar een camping met een overdekt zwembad.

De jongste vakantievierders vermaken zich in het kleuterbad en peuterbad

Je vakantie dient niet alleen erg leuk te zijn, ook veiligheid staat tijdens je kampeervakantie centraal, vooral als je (voor het eerst) met kleine kids op vakantie gaat. Daarom zijn de meeste campings voorzien van een kleuterbad (30 centimeter diep) en een peuterbad (15 centimeter diep). Wellicht dobberen de kleintjes hier voor het eerst in het water en maak je de mooiste herinneringen. Ga je met oudere kinderen op vakantie, dan biedt een recreatiebad de ideale uitkomst. Ze halen hier makkelijk de leukste zwemkunsten uit de kast. Bommetjes maken, lang onder water zwemmen en een balletje overgooien; het kan allemaal.

Het echte buitenlandgevoel ervaar je op een camping met een subtropisch binnenzwembad

Veel luxe campings zijn uitgerust met een heus subtropisch binnenzwembad. Hier worden de zintuigen van de kids maximaal geprikkeld en 24/7 waterpret staat hier centraal. Zwem door de spannende grotten, beleef de leukste avonturen in het golfslagbad en kies uit de vele glijbanen die je dwars door het hele complex leiden. Wat voor weer het ook is, je bent in dit binnenbad altijd verzekerd van een geslaagde en leuke vakantie. Een subtropisch zwembad is vrijwel het hele jaar door geopend.

Trakteer de kids op eten of een welverdiend drankje op de aangrenzende terrassen

Laten we eerlijk zijn, een dag zwemmen kan je behoorlijk hongerig maken. Het is daarom wel zo slim om na een paar uur zwemmen even een pauze in te lassen. Voor een hapje en een drankje hoef je het zwembad niet te verlaten; de meeste campings beschikken namelijk over een aangrenzend terras. Trakteer de kids op een hapje eten of een welverdiend drankje, om op deze manier weer even de batterij op te laten. Uitgegeten? Was de handen af en duik lekker het zwembad weer in. Of relax op je handdoekje aan het water, terwijl de kinderen zich uitleven op een van de campings met zwemparadijs.

Vakantie vieren op een camping met zwemparadijs

Of je nu kleuters hebt of al met pubers op pad gaat, een camping met zwemparadijs is de ideale vakantiebestemming. Door de vele glijbanen, duikplanken en verschillende zwembaden is verveling simpelweg onmogelijk. Het zwemparadijs is ook de ideale plek om even af te koelen op een zomerse namiddag of na een leuke activiteit in de directe omtrek.