9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Erkend

Ayr Holiday Park

Op een heuvel, binnen de kom van St.-Ives gelegen camping. Het terrein biedt uitzicht op de oceaan en op het strand van St.-Ives. De diverse velden worden gekenmerkt door een niveauverschil ten opzichte van elkaar. Er is een apart veld voor backpackers. In het aanpalende Garrack Hotel is, ook voor kampeerders, een klein zwembad met jacuzzi en sauna en een restaurant met terras met uitzicht op de baai. Een supermarkt en andere winkels vindt u op loopafstand van de camping.

Cornwall, in het zuidwesten van Groot-Brittannië, staat bekend om zijn milde klimaat en ruige krijtrotsen. Boven op een van die rotsen vind je camping Ayr Holiday Park, met een prachtig uitzicht op het surfstrand van St. Ives.

De camping is terrasvormig aangelegd, met gras en grind als ondergrond. Alles staat apart: eerst een rij stacaravans (huuraccommodatie), dan de caravans en campers (vaste en toeristische plaatsen) en daarna een tentenveld. Sommige velden lopen nogal af en er liggen standaard twee stevige oprijblokken bij elke staanplaats. Het sanitairgebouw is heel ruim en modern en een echte blikvanger met de twee driehoekige ‘vleugels’. Binnen ruikt het lekker en alles is keurig schoon. Voor de surfers is er een aparte douche om het zand af te spoelen.

St. Ives is een stad met veel kunstenaars zoals schrijvers, schilders, pottenbakkers en beeldhouwers. In het doolhof van smalle straatjes vind je vele galerieën, zoals een lokale afdeling van de Londense Tate-galerie, en bijzondere winkeltjes. De omgeving laat zich prima te voet of per fiets ontdekken, het kustpad loopt nog net niet over de camping. In Land’s End maak je natúúrlijk de foto van het bord ‘New York that way’. Ook het vissersdorp Penzance is een bezoekje waard. Van hieruit kun je ook een tocht maken naar de Scilly-eilanden. Vanwege het zachte klimaat zijn in de omgeving veel tuinen te bezichtigen en er zijn ook veel ‘menhirs’ (grafzuilen), al of niet in cirkels, te bewonderen.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Ayr Holiday Park heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Ayr Holiday Park is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa