9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Erkend

Camping Beverley Park

De geaccidenteerde camping ligt aan de rand van Torbay en heeft een gevarieerde begroeiing. De toeristische standplaatsen liggen gescheiden van de vaste plaatsen en hebben gedeeltelijk uitzicht op zee. Voor caravans zijn er deels verharde plaatsen. De voorzieningen liggen centraal op het terrein. Er zijn een natuurleerpad en een picknickveld op de camping aanwezig. De kleuterbaden binnen en buiten zijn 50 cm diep.

Aan de rand van de baai Torbay in Zuid-West Engeland, ongeveer een kilometer van de kust, ligt camping Beverly Park. Hier in het toeristische kustplaatsje Paignton geniet je van uitzicht op zee, zwemmen, surfen en zeilen. Op de camping vind je een indoor tropisch zwembad, een buitenbad en veel sportfaciliteiten. In de buurt van de camping ligt de grootste dierentuin van Engeland: de Paignton Zoo.

Op deze grote camping liggen de staanplaatsen gescheiden van de vaste staanplaatsen en er is deels uitzicht op zee. Het kampeerterrein is geaccidenteerd en heeft een gevarieerde begroeiing. Voor caravans zijn er deels verharde plaatsen. Huren kan op Camping Beverley Park ook: er zijn diverse typen mobilhomes en lodges te huur.

Zwemmen, sauna en fitness

Zwemmen in het indoor tropisch zwembad of het buitenbad, daarna relaxen in de sauna, een stoombad of de whirlpool en aan het eind van de dag gezellig wat drinken en eten in de bar, het restaurant of - bij mooi weer – op het terras. Zo kan een dag op Camping Beverley Park eruit zien. Je kunt hier ook sportief aan de gang. Fitnessen, tennissen, tafeltennissen, minigolfen of een potje poolen kan allemaal op deze camping.

Disco, entertainmentbar en miniclub

Daarnaast vind je op Camping Beverley Park ook een natuurleerpad, een speelruimte voor kinderen, een miniclub, een zacht speelterrein, een disco en een cabaretbar met live-entertainment. Ook is er een supermarkt, een winkeltje voor kampeerspullen en voor de snelle hap is er een take-away.

Zwemmen, surfen en zeilen

Hier aan de rand van Torbay, een baai aan de westkant van de Lyme Bay, is het genieten van de zee op nog geen kilometer afstand van de camping. De kustplaats Paignton is vooral een vakantieoord voor families. Je kunt hier zwemmen, kitesurfen, zeilen en wandelen over de Paignton-pier.

Paignton Zoo en de veerboot naar Dartmouth

Ook leuk: bezoek de grootste dierentuin van Engeland, de Paignton Zoo, of pak de stoomtrein én veerboot naar Dartmouth (15 km) met een oude binnenstad en kasteel Dartmouth Castle.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Beverley Park heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Beverley Park is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa