RCN Vakantieparken: goed voor elkaar!

 

RCN Campings

Al 65 jaar lang beheert RCN Campings ontspannen en gastvrije campings in Frankrijk en Nederland. Elk van de 17 RCN Campings heeft weer een heel eigen sfeer en uitstraling, maar op iedere camping staat één wens centraal: voor iedere bezoeker een ideale kampeervakantie mogelijk maken. Daarom is er ook altijd ruimte voor jouw persoonlijke wensen en voorkeuren! Kies je liever voor een staanplaats of voor een huuraccommodatie? Wil je actief bezig blijven, of geniet je liever op het strand van de zon? Alles is mogelijk.


Nederland en Frankrijk

De RCN Campings in Nederland liggen verspreid door het hele land, van Noord-Brabant tot Friesland. De locaties zijn met zorg gekozen: iedere camping wordt omgeven door schitterende natuur, in sommige gevallen zelfs door een beschermd natuurgebied! Veel terreinen liggen bovendien aan het water. Ook in Frankrijk is het aanbod divers, maar altijd een genot voor de echte natuurliefhebber. De campings liggen stuk voor stuk in regio’s boordevol natuurschoon, namelijk Ardèche, Aveyron, Bretagne, Dordogne, Vendée, Alpe d'Huez, Castellane, Provence en Côte d'Azur. Op alle Franse RCN Campings wordt overigens ook Nederlands gesproken. Wel zo handig!


RCN Campings: genoeg te doen

Natuurlijk kun je lekker de hele vakantie luieren bij je tent, maar blijf je graag actiever bezig? Dan hoef je je op de campings van RCN niet te vervelen! Om te beginnen is er altijd genoeg te doen in de omgeving van het terrein. Denk aan watersporten, wandelen, mountainbiken en talloze andere activiteiten in de natuur. Ook op de camping zelf is van alles te beleven. Voor kinderen is er bijvoorbeeld een eigen recreatieprogramma: met Alex en Sammy zijn er dagelijks nieuwe avonturen te beleven. En drie van de RCN Campings beschikken zelfs over een adventureparcours op het terrein zelf! Aan het eind van de dag strijk je neer bij het campingrestaurant om er gezellig een hapje te eten.


Duurzaam en maatschappelijk ondernemen

Een laatste voordeel van RCN Campings is de aandacht die het bedrijf besteedt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo wordt de winstuitkering van RCN aan maatschappelijke projecten geschonken, bijvoorbeeld om vakanties mogelijk te maken voor mensen met financiële of fysieke problemen. Daarnaast let RCN goed op duurzaamheid. Zo streven de campings ernaar om zo veel mogelijk energie te besparen en zo veel mogelijk materialen te recyclen. Ook wordt er in de restaurants met streekproducten gewerkt en is er een ruim aanbod van vegetarische gerechten. Zo kun je met een goed gevoel van je vakantie genieten!

 

 

RCN Vakantieparken: goed voor elkaar!

Keten
RCN Vakantieparken
X
Landen
Groot-Brittannië
X
Regio's
Wales
X
Wissen
0 campings gevonden in 10ms
Geen resultaten gevonden.

RCN Campings

RCN Vakantieparken heeft zeventien campings midden in de natuur, op de mooiste plekjes van Nederland en Frankrijk. Kom kamperen op een RCN Camping!

In Nederland vind je onze campings in de volgende regio's: Friesland, Flevoland, Drenthe, Veluwe, Utrechtse Heuvelrug, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland.

In Frankrijk liggen onze campings in de mooiste toeristische regio's: Ardèche, Aveyron, Bretagne, Dordogne, Vendée, Alpe d'Huez, Castellane, Provence en Côte d'Azur. En op al onze campings in Frankrijk wordt Nederlands gesproken!

Op alle RCN campings is een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Gastvrijheid staat bij ons altijd centraal. Graag houden wij rekening met jouw persoonlijke wensen, zodat je helemaal kunt ontspannen en volop kunt genieten.

Daarnaast zijn er op alle RCN Vakantieparken vele faciliteiten en georganiseerde activiteiten voor jong en oud. 

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter