Het hele jaar door 10% ANWB Ledenvoordeel bij BestCamp

Geniet het hele jaar door van exclusieve ANWB Ledenvoordeel bij onze geselecteerde campings:

  • Het hele jaar 10% korting op geselecteerde campings
  • Speciale goodie bag bij aankomst
  • Exclusief voor ANWB-leden

ANWB Ledenvoordeel bij BestCamp campings

Als ANWB-lid profiteer je exclusief en het hele jaar door van 10% korting op staanplaatsen (vanaf 3 nachten) en huuraccommodaties van geselecteerde BestCamp campings wanneer je jouw boeking via ANWB Camping maakt. Ook ontvang je bij aankomst een speciale goodie bag. Let op: de korting op Kompas camping Nieuwpoort en Kompas camping Westende is alleen geldig op BestCamp accommodaties.

Bekijk deelnemende campings

Over BestCamp

De BestCamp campings en de BestCamp vakantieparken onderscheiden zich door de schitterende ligging in de natuur, de eersteklas voorzieningen, service en gastvriendelijkheid. Je kunt op de campings en vakantieparken van BestCamp verblijven met je eigen kampeermiddel of in één van de vele huuraccommodaties. Het aanbod is veelzijdig en varieert van een compleet ingerichte huurtent tot een vakantiehuis. Wat je ook kiest: bij BestCamp boek je altijd een onbezorgde campingvakantie midden in de natuur!

Voel je vrij

BestCamp biedt een breed scala aan campings midden in de natuur. Of dit nu in de Ardennen is of aan de kust: je kunt je overal vrij voelen!

Plezier voor iedereen

De campings van BestCamp voldoen allemaal aan het label 'Familiecamping'. Dat betekent plezier voor het hele gezin.

Dat kan bij BestCamp

BestCamp is er ook voor de waaghalzen. Op verschillende campings kun je bijvoorbeeld "extreme" sporten beoefenen. Durf jij het aan?