Campings met er-op-uit thema's

Campings met er-op-uit thema's zijn ideaal voor actieve kampeerders en ondernemende gezinnen, en garanderen een comfortabel verblijf dicht bij een populaire bezienswaardigheid!

Comfortabel onderweg

Campings vlakbij een uitje zijn er in allerlei soorten en maten. Kleinschalig en met alleen basisvoorzieningen voor kampeerders die één of twee nachten willen logeren om een bezoek te brengen aan een beroemde attractie. Er zijn ook campings met er-op-uit thema's die het groots aanpakken. Die liggen bijvoorbeeld vlak bij een prachtig natuurgebied en organiseren daarom veel outdooractiviteiten in de buurt van de camping. Of de campings horen bij een attractiepark waardoor je kamperen en parkbezoek samen kunt boeken.

Stadscampings

Campings vlakbij een uitje als een mooie stad zijn een fijne uitvalsbasis voor een één- of meerdaagse stedentrip. Stadscampings bieden het beste van twee werelden; wel kamperen in een groene omgeving maar ook de reuring van een gezellig centrum dicht in de buurt. Amsterdam, Rotterdam, Parijs, Berlijn, Rome, Londen, Madrid en Barcelona; bij ANWB boek je campings in of vlak bij deze prachtige Europese (hoofd)steden. Zo pak je gemakkelijk het openbaar vervoer naar het stadshart en laat je de auto veilig op de camping. Er zijn campings met een pendelbus naar een centraal punt in de stad.

Er-op-uit campings in Nederland

Nederland telt volop campings met er-op-uit thema's. Dat zijn doorgaans familiecampings met zowel op als buiten het kampeerterrein veel vermaak. Op campings vlakbij een uitje als de Efteling combineer je een onbezorgde vakantie in eigen land met een bezoek aan dit geliefde sprookjespark. Ook bijzonder zijn de campings bij Safaripark Beekse Bergen. Als campinggast kun je met korting het park in. Ook het vervoer is geregeld, want een heuse safaribus, trein of boot brengt je van de camping naar het park. Op campings aan de Veluwe ligt de ongerepte natuur letterlijk aan je voeten en geniet je zowel op als rond de camping actief van het buitenleven.

Er-op-uit campings over de grens

Ook over de grens zijn er volop campings vlakbij een uitje. Rondom Parijs bijvoorbeeld, zodat je een mooi startpunt hebt om Disneyland Paris te bezoeken. Maar ook net over de grens in België en Duitsland zijn mooie campings dicht bij een spectaculair pretpark, zoals Plopsaland of Movie Park Germany. Verblijf aan het Gardameer en bezoek Gardaland of verras de kinderen met een bezoek aan LEGOLAND in Denemarken. Ook deze campings hebben een prima ligging ten opzichte van deze bekende attractieparken.

Voordelig kamperen met de ANWB Kampeerkaart CKE

Met de ANWB Kampeerkaart CKE profiteer je het hele jaar door van korting bij campings, in het hoog- en laagseizoen. Check het aanbod CKE-campings in de buurt van leuke uitjes en populaire bezienswaardigheden in Nederland en over de grens. Zo ga je er ook in december voordelig op uit!

Bekijk alle campings op ANWB Camping!

Alle ANWB Campings